2777
2789
عنوان

کمک

65 بازدید | 10 پست

سلام کسی کتابی یا سایت یا کانالی چیزی میدونه بم بگه راجب این که چطور با ادما خوب حرف بزنیم و رفتار کنیم و ادم با شخصیت و جذاب و فهمیده ای باشیم .تو رو خدااااا اگه میدونین چیزی بم بگین .حتی اگه میدونین جمله و حرفی از شما میتونه ی مقدار بهم کمک کنه بگین .🙏🙏🙏🙏لطفاااااا

اول از همه عاشق خودت باش، سعی کن خودت باشی چون هرچی بیشتر تلاش کنی که مورد قبول دیگران باشی بیشتر رفتارت مصنوعی میشه، بیشتر تو اجتماع باش و به خودت برس، هیچ کتابی هم احتیاج نیس واس خوندن، همش اکتسابیه

اول از همه عاشق خودت باش، سعی کن خودت باشی چون هرچی بیشتر تلاش کنی که مورد قبول دیگران باشی بیشتر رف ...

برای رفتار و درک ادما چیکار کنم . 😔 دلم میخاد جوری باشم که بقیه بخان باهام حرف بزنن درد و دل کنن . از حرف زدن باهام لذت ببرن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای رفتار و درک ادما چیکار کنم . 😔 دلم میخاد جوری باشم که بقیه بخان باهام حرف بزنن درد و دل کنن . ...

شنونده ی خوبی باش، سعی کن از ارتباط چشمی بیشتر استفاده کنی چون شدیدا تاثیر میزاره تو جلب نظر طرف مقابل ولی به اندازه ، همیشه شیک پوش باش و خوشبو، و مهمتر از همه اینکه خودت باش، وقتی شما با خودت حال کنی شک نکن دیگران هم ترغیب میشن که با شما ارتباط برقرار کنن، به عنوان یه آقا باید بگم که خانما اشتباهشون اینه که سعی میکنن زیادی متفاوت باشن یا خیلی خاص ، ولی نمیدونن که همین که خودشون باشن و به اصطلاح عاشق خودشون باشن بیشتر تاثیر میزاره تو جلب نظر

خواهش میکنم، منتظرم ببینم ایندفعه تاپیک میزنی و میگی کاملا اوکی شدم تو برقراری ارتباط

مشکلم اینه که منو یه اقایی از هم دوریم .و یه سری چیزا ک گفتین رو حضوری هست و نمیتونم انجام بدم . ایشون خیلی خوب با من رفتار میکنن جوری که خودم خجالت میکشم  ولی من سر این که با دختری باشن و چت کنن و اینا خیلی گیر میدم و بحث میکنم . هر چی میگم فایده نداره اون اقام میگن که فقط دوستیم و هیچ چیز دیگه ای بینمون نیس . بهش میگم جواب اونا رو نده میگه زشته فکر بد میکنن یا میگن عقده ای هستم .میگم خب اونا باید بفهمن که نباید بهت پیام بدن تو اگ جواب ندی اونام دیگه بهت پیام نمیدن .همیشه باهام خوب حرف میزنه و ادم باشخصیت و فهمیده ای هست . من بلد نیستم سیاست و این که چی بگم و چطور رفتار کنم. دوست ندارم با گیر دادنم بهش به کارام عادت کنه و همیشه این تو ذهنش باشه که هر لحظه که پیام میدم اومدم ک بحث و دعوا کنم .میترسم اخر صبرش تموم بشه منم با این رفتارم خراب کنم همه چیو. فقط میخام بهش بفهمونم که قرار نیس برای  همیشه با اون دخترا چت کنه و حرف بزنه. اگ اینطوری ادامه بده دو روز دیگه ک ازدواج کنه بازم همین رفتار رو داره و درست نیست وقتی با یه دختر هست جواب بقیه رو هم بده. 😔😢 نا امید شدم دیگه .کاش یکم زرنگ بودم مث بقیه دخترا . میدونستم چی رو کجا بگم کجا نگم .چطور برخورد کنم .و ادما رو جذب کنم که از حرف زدن و درد و دل کردن باهام لذت ببرن . ممنونم که جوابمو دادین .  امیدوارم که  بهتر بشم 🌸🌸🌸 

خواهش میکنم، منتظرم ببینم ایندفعه تاپیک میزنی و میگی کاملا اوکی شدم تو برقراری ارتباط

کاش یه برادر بزرگ مث شما داشتم که مث الان که شما باهام صحبت کردین ، حرفای خوب و قشنگ میزد بهم و کمک و  راهنماییم میکرد. چون جنس خودتون رو بهتر میفهمین که چجورین و چطور باید باهاشون حرف زد و برخورد کرد.

کاش یه برادر بزرگ مث شما داشتم که مث الان که شما باهام صحبت کردین ، حرفای خوب و قشنگ میزد بهم و کمک ...

خوب کاری نداره که هر موقع سوال داشتی تو همین نی نی سایت ازم بپرس، خوشحال میشم راهنماییت کنم 

خوب کاری نداره که هر موقع سوال داشتی تو همین نی نی سایت ازم بپرس، خوشحال میشم راهنماییت کنم 

ببخشید دیگه کسی رو نداشتم اینا رو بش بگم با شما درد و دل کردم و گفتم .مرسی چشم . یه دنیا ازتون ممنونم  ❤❤🌸🌸