2777
2789
عنوان

اصلی ترین مشکل من توی...🚫

420 بازدید | 44 پست

رابطه اینه که الان با یه شخصی هستم که واقعا پسر خوبیه خانواده داره وضع مالیشم متوسط خوبه.منو هم خیلی دوس داره. در شرف اشنایی هستیم برای نامزدی و ازدواج. ولی واسه من خرج نمیکنه. مثلا اکثر قرار هامون اینه که میریم پارک ...یا نهایت مبریم ی بستنی بخوریم و بیایم دوباره پارک...شام و این چیزا زیاد نمیگه که بریم...با اینکه میدونم در حد یه شام میتونه هزینه کنه.(اولاش زیاد میرفتیم) یا بی مناسبت هدیه ای نمیاره واسم حتی یه هدیه کوچی‌ ک بخواد خوشحالم کنه. یه گل مثلا....یا مثلا مث بقیه ک کلی لواشک و پاستیل و شکلات میارن ازینکارا نمیکنه!!شاید من زیاد خودمو خاکی و کم توقع نشون دادم ک این باعثش شده که به من توجه نکنه. یا بعضی وقتا رک بهش میگم اینو واسم بخر میگه نه!!!خوب منم بهش میرسم و براش کم نذاشتم. حتی برای قرار هامون من ماشین میبرم !(فعلا ماشین نداره به دلایلی)حالا بگید من باید چجور رفتار کنم که بیشتر بهم بها بده

میشه برای دکتر شدنم صلوات بفرستی؟💜🍇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هيچ

تا كي ميخواي واسه توجه كردن اصرار كني؟تو اشنايي اينجوره بعدش بدترم ميشه

اگه با ارزش هات مغايرت داره واسه ادامه تلاش نكن

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

همین ک پا دادی بیرون رفتی ،  خودش کافیه برا پایین اومدن ارزشت 

کی یاد میگیرین قدر خودتونو بدونید راحت با پسر اینور اونور نرین 

اشنایی باید تحت نظر خانواده باشه

یه صلوات برا سلامتی بچم میفرستی؟خیلی سختی کشیدم

متاسفانه ایشون مدلشون همینه و اهل خرج نیست یکجورایی خسیس هست زندگی با مرد خسیس خیلییی سخته عزیزم 

قبل اینکه جدی بشه دراین باره باهاش حرف بزنم بگو تو واقعا علاقه نداری شام دعوتم کنی هدیه بخری 

همین ک پا دادی بیرون رفتی ،  خودش کافیه برا پایین اومدن ارزشت  کی یاد میگیرین قدر خودتونو ...

چه ربطی داره اتفاقا باید دختر پسر بیرون برن قبل نامزدی و عقد این مسائل روشن بشه آشنایی هدفمند چه ایرادی داره