2777
2789
عنوان

ظرفشویی

118 بازدید | 13 پست

خانمها من رفتم ظرفشویی بگیرم مارک کروپ رو انتخاب کردم فروشنده گفت موتور ایتالیا مونتاژ ایرانه واسه شرکت پاکشوماست، شماها از برند کروپ شناخت دارین؟ تورو خدا هر کس چیزی میدونه بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کندی دارم.ایتالیایه و خیلی راضیم خداییش.الان البته مونتاژ شده ولی در کل شرکت پاکشوما شرکت قابل اع ...

فروشنده خیلی تعریف کرد فقط از مدل طبقاتش زیاد خوشم نیومد وگرنه دکمه ای بود منم دکمه ای میخواستم چون لمسی ها خراب بشه کلی خرجشه

فروشنده خیلی تعریف کرد فقط از مدل طبقاتش زیاد خوشم نیومد وگرنه دکمه ای بود منم دکمه ای میخواستم چون ...

مال منم دکمه ای ولی ابجیم زیرووات داره لمسی.کنارش رد میشی روشن میشه.ولی طبقاتشون خیلی با هم فرق نداره ها.اصلا ظرفشویی چیز خاصی نداره که.فقط باید کف استیل باشه و قطعاتش تو بازار باشه.کلا فقط یه پمپ آب داره.مثل لباسشویی نیست که موتورش حتما باید فلان باشه 

من اگه مثل خیلیا بودم …الآن با خیلیا بودم …
مال منم دکمه ای ولی ابجیم زیرووات داره لمسی.کنارش رد میشی روشن میشه.ولی طبقاتشون خیلی با هم فرق ندار ...

یعنی خیالم راحت باشه؟ باور کن دو روزه فکرم درگیره میگم نکنه پول الکی دادم تمیز نشوره یا چیز دیگه  

یعنی خیالم راحت باشه؟ باور کن دو روزه فکرم درگیره میگم نکنه پول الکی دادم تمیز نشوره یا چیز دیگه &nb ...

آره بابا.عصا دستت میشه.چقدر خریدی؟؟؟

من اگه مثل خیلیا بودم …الآن با خیلیا بودم …