2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی اگه پول نداشتی یهو طلا بخری  ماهی یکی دوتا سکه پارسیان بخر  وقتی شد ۲۰ تا ببر طلافرو ...

❤❤حتما عزیزم مرسی بابت راهنمایت گلم👌👌👌

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
فداتشم پیشاپیش هرچی گرفتی مبارکت باشه 

منم میخوام دستبند سرویسمو بدم و یه پلاک بگیرم 

پلاک چند میشه تقریبا

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
منم میخوام دستبند سرویسمو بدم و یه پلاک بگیرم  پلاک چند میشه تقریبا

بستگی داره به پلاک هرچی ظریفتر ساده تر پولش کمتره 

اما گرمش بالا باشه کار شده باشه بیشتره اجرتشم بالاتره 

من پلاک اینو گرفتم ۷ خورده ای عکس میزارم ببین

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
بستگی داره به پلاک هرچی ظریفتر ساده تر پولش کمتره  اما گرمش بالا باشه کار شده باشه بیشتره اجرت ...

فقط پلاک هفت تومن چند گرمه 

مبارکت باشه 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

نمیدونم دستبندم چقدر دربیاره بعدش دوتومن هم دارم بذارم روش اگ کم بیارم یه پلاک یه گرمی هم دارم میرارم 

یه پلاک خوب میگیرم ان شاالله

اون موقعه که بالا بود گرفتم ۶گرم خورده ای بااجرت 

اهان ان شاالله به خوشی استفاده کنی 

من ازدوست بابام میخوام بگیرم خدا کنه خوشگلاش باشن