2777
2789
عنوان

باردارمممم؟؟؟؟؟؟؟

153 بازدید | 19 پست

چند مدت پیش تست زدم از این تست جدیدا یه دونه اومد ینی نیستم شیش روز پیش رابطه داشتم زیر دلم درد میکرد یه یکی دوروز بوو تست زدم یه پرنگ یه کمرنگ تر اومده ینی چی؟باید ازمایش بدم

عکسشو داری بزار اگرم نداری یه تکرار کن بیبی چکتو اگه بازم مثبت بود به امید خدا بارداری گلم 

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فقط ۶روز قبل رابطه داشتین ک بعد چن روز تست مثبت شد؟ 

امضا ت عالی بود😅😅😅

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

عکسشو داری بزار اگرم نداری یه تکرار کن بیبی چکتو اگه بازم مثبت بود به امید خدا بارداری گلم 

ندارم عزیزم خالت تهوع گرفتم انداختم رفت یکی پر رنگ بود یکی کمرنگ

بارداری محض اطمینان یه بی بی چک دگ بزار اگ دو خط انداخت برو برا ازمایش😍

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  

۶ روز هنوز اسپرم اگر ب تخمک رسیده باشه تازه داره لقاح انجام میده زود زدی تست

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

تکرار کن ناز خاتون ان شاالله که مثبته و تو دلی سالم و ناز داری

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢