2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اپلیکیشن کتابراه دانلود کن

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نمیدونم دنبال چه‌کتاب صوتی هستین یااصلا چی‌مدنظرتونه

اما بهتون پیشنهاد میکنم۳۹ جلسه شرح کتاب آن سوی مرگ‌توسط استادامینی خواه روگوش بدین

هم‌بدرد‌دنیاتون میخوره هم اخرتتون

خیلی جذابه

تجربه نزدیک به مرگ۴نفر از اشخاصی که روح ازبدنشون جدا شده و چیزهایی‌رو میبینن‌که هرانسانی رومتحیر میکنه وبه فکر فرومیبره

ان شاالله بحق آقا علی اکبر فرزندتون شفا بگیره

بنده کاربر مرد هستم...خواهرم درخواست نده...اگرم درخواست دادی پیام نده...نمیخام باهیچ نامحرمی ارتباط خصوصی داشته باشم...امان از گناه...امان از روسیاهی...امان از روزی که نزدپروردگارحاضربشیم واز سنگینی گناه ومعصیت خجالت زده باشیم!
نمیدونم دنبال چه‌کتاب صوتی هستین یااصلا چی‌مدنظرتونه اما بهتون پیشنهاد میکنم۳۹ جلسه شرح کتاب آن سوی ...

ممنون خانوم گلم از دعای خوبت 

کجا دانلودش کنم؟

تعجیل در ظهور امام زمانمون صلوات

ممنون خانوم گلم از دعای خوبت  کجا دانلودش کنم؟

بنده کاربرمرد هستم

تو نت سرچ‌کنین روشنگری آن سوی مرگ

میاد سایتش

توسایت روشنگری هست

خیلی جذابه

شما‌یکیشو گوش بدی ناخودآگاه مشتاق میشی وهرروز بیشتر اشتیاق گوش دادن پیدا میکنین

بنده وخیلیا چند بار گوش دادیم

بنده کاربر مرد هستم...خواهرم درخواست نده...اگرم درخواست دادی پیام نده...نمیخام باهیچ نامحرمی ارتباط خصوصی داشته باشم...امان از گناه...امان از روسیاهی...امان از روزی که نزدپروردگارحاضربشیم واز سنگینی گناه ومعصیت خجالت زده باشیم!
2790
2778
2791
2779
2792