2777
2789
عنوان

کرونا 😓

176 بازدید | 15 پست

بچه ها کمکم کنین😓 من دقیقا از روز اول عید یکم  گلو درد گرفتم هنوزم خوب نشدم بعد دقیقا داداشمم  کرونا گرفته بوده و قرار نبود  سال تحویل بیاد پیش ما ولی نتونست تحمل کنه دو روز مونده ب سال تحویل اومد خونه  البته کروناش خفیف بودو حدودا اونروز ک اومد ۱۴ یا ۱۵ روز از بیماریش گزشته بودو حالش کامل خوب بود ولی با این حال من بازم میترسیدم نزدیکش نمیشدم بعد زد دقیقا روز اول عید من یکم مریض شدم کلا یکم گلو درد دارم فقط و یکمم سرفه میکنم منم دقیقا ازونام ک خیلی رعایت میکنم خیلی کم میرم بیرون و کلا خیلی میترسم   الان نمیدونین چ حالی دارم شبا نمیتونم بخوابم انقد تلقین کردم اصلا حس میکنم نفس تنگی دارم یهو اصلا انقد فکر میکنم گرمم میشه  تب میکنم دکترم رفتم دارو داد تستم نوشت گفت خوب نشدی بیا تست بده ولی میترسم برم یه موقع مثبت شه  اصلا شبو روز ندارم از ترسم 😭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من هروقت زنگ زدم گفت ۱۴ روز بگذره ناقل نیستی 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
شرمنده عزیزم ولی هشتاد درصد ممکنه بیماری گرفته باشی نترس چیزی نیست کل خانواده ما گرفتن با مراقبت خوب ...

وای  سکتم نده لنتی 😂😂😂داداشمم خیلی میگه چیزی نیس بگیری هم استراحت کن خوب میشی ولی اصلا نمیتونم همش تو فکرمه  اخه چرا منی ک اینقد رعایت میکردم باید بگیرم دقیقا دو سال بود ک من کلا حتی یه سرما خوردگی ساده هم نگرفته بودم اتقد ک رعایت میکردم

برو تست پی سی آر بده  اگه منفی بود اعتماد نکن  ولی احتمالش هست حساسیت هم باشه

اصلا حرف تست نزن اسمش میاد سکتع میکنم ببین حالم الان اینه ببین اگه مطمئن هم بشم کرونا دارم  دیگ شبا یه ثانیه هم نمیتونم چشمامو رو هم بزارم 

وااااااا...دختر این همه استرس برا چیه اخه ..واقعا ک...ول کن ب زندگیت ادامه بده بدون استرس ....بدترین خوره استرسه ن کرونا...ما همگی گرفتیم و خدادو هزار مرتبه شکر خوب شدیم عین سرماخوردگیه گلم نترس...ولی احتمالا تلقینه نترس

وااااااا...دختر این همه استرس برا چیه اخه ..واقعا ک...ول کن ب زندگیت ادامه بده بدون استرس ....بدترین ...

اصلا هر کاری میکنم از فکرم بیرون نمیره  الان امشب کلا سر جمع سه ساعت خوابیدم 

خودتو داغون میکنی ک...مایعات کرم بخور

اگ بگم تا امروز ک چهارمه عید بود  اصلا جز مایعات چیزی نخوردم باور میکنی همش سوپ و نمیدونم ازین دمنوشا دم کردم با زنجبیل خوردم و کلی شلغم  کلا جوریه ک دیگ حالم از هرچی مایعاته بهم میخوره درین حد 😂😂

والا من هروقت زنگ زدم گفت ۱۴ روز بگذره ناقل نیستی 

داداش منم میگف من خوب شدم ۱۴ روز اینا گزشته ولی من باز میگفتم کاش تست میدادی مطمئن میشدیم ازونورم اصلا ماسکشو  در نمیاورد پیش ما منم ک کلا ازش فراری بدبخت میگف چرا اینجور میکنی مگ جزام دارم 😂😂

بچه ها سلام بار دارم چندروزه عطسه آبریزش وخارش بینی و گرفتگی بینی دارم همیشه این فصل اینجوری میشم ول ...

نگران نباش حساسیت فصلیه... از بس که گرده افشانی کرده شهرداری.... این ماه همه فین فین👃 هستن! 

خدایا شکرت...