2777
2789

چی😐

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسر عموی دوست پسرتون مرده آهان خدا بیامرزه . نه عزیزم چه ربطی داره شما رو بزاره بره خب بنده خدا انقد ...

ممنون عزیز دلم

نه میگم یه وقت مارو فراموش نکنه بخاطر این غمی که براش اتفاق افتاده و بره مارو فراموش کنه

فکر نمیکنم گفتم چون یه درصد کوچولو احتمال داره اونم به خاطر شخصیتش .ممکنه بگه من از دستش دادم دنیا هیچه دوست داشتن هیچه و مثلا منو توام بهم برسیم چه معنی داره یه روز مرگ ما رو جدا میکنه ممکنه استدلالش اینا باشه .تو بهتر میشناسیش دیگه.

فکر نمیکنم گفتم چون یه درصد کوچولو احتمال داره اونم به خاطر شخصیتش .ممکنه بگه من از دستش دادم دنیا ه ...

والا موندم چی بگم اخه مرگ اون چ ربطی ب رابطه ماداره بخواد ترک کنه منو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز