2777
2789
عنوان

بهم میگفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 58 پست
خیلی مغرور بود البته روز به روز کمتر میشد برا من غرورش الانم اگه نمیاد اشتی بخاطر اینه که یه جور بح ...

دیدی بچه ای خیلی بچه ای اگه عاشقش بودی ریسک میکردی چون تو بد حرف زدی دوما اگه الان ریسک نکنی بعدا پشیمون میشی ولی بعدش پشیمونی سودی نداره با یه پیام یه تبریک باهاش شروع کن عشق رو فراموش کردن سخته و نشدنیه پس برو سمتش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با خودم عهد کردم دیگه سمتش نرم حتی اگه از دستش بدم درسته من اخلاقای بچگونه زیاد دارم و اونم خوبیای ...

اونم استوری تو رو چک میکنه؟جذبش کن یجوری

نمیدونم کاری کن که هی بخواد تو رو چک کنه 

استوری عاشقانه غمگین بزار نمیدونم یه کاری کن واسه حسی که بینتونه

چشم بر هم زدنی مرد کوچکِ من🧒بزرگ‌ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربلند کنم..👪❤
دیدی بچه ای خیلی بچه ای اگه عاشقش بودی ریسک میکردی چون تو بد حرف زدی دوما اگه الان ریسک نکنی بعدا پش ...

شایدم حق باتو باشه...تا سیزده بدر میمونم اگه نیومد خودم میرم سمتش...زور اخرمم میزنم

با خودم عهد کردم دیگه سمتش نرم حتی اگه از دستش بدم درسته من اخلاقای بچگونه زیاد دارم و اونم خوبیای ...

اگه عاشقشی نذار فردا غصه بخوری..

چشم بر هم زدنی مرد کوچکِ من🧒بزرگ‌ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربلند کنم..👪❤
اونم استوری تو رو چک میکنه؟جذبش کن یجوری نمیدونم کاری کن که هی بخواد تو رو چک کنه  استوری عاش ...

نه عزیزم همو انفالو کردیم اما اون پیجشو چند روز بعد باز کرد که من ببینم استوریاشو..اما پیج من همچنان قفله و اون دسترسی بهش نداره

شایدم حق باتو باشه...تا سیزده بدر میمونم اگه نیومد خودم میرم سمتش...زور اخرمم میزنم

اره برو بخدا خیلی سخته ببینی با یکی دیگه ازدواج کرده و تو فقط نگاش میکنی پس بخاطر عشقت مبارزه کن اگه تو با کسی دیگه هم ازدواج کنی دلت پیش اونه پس برو پیشش

نه عزیزم همو انفالو کردیم اما اون پیجشو چند روز بعد باز کرد که من ببینم استوریاشو..اما پیج من همچنان ...

بیوگرافی رو که میتونه چک کنه🙃

حرف من اینه اگه واقعا عاشقشی از دستش نده

نمیگم برو خودت پی ام بده یه ذره سیاست به خرج بده که خودش برگرده

بیوگرافی رو که میتونه چک کنه🙃 حرف من اینه اگه واقعا عاشقشی از دستش نده نمیگم برو خودت پی ام بده ی ...

تو قکرم یه عکس خوب بگیرم بذارم پروفایلم بیوگرافیمم عوض کنم شاید ی ذره ب خودش بیاد

از آنفالویی درش بیار و استوی غمناک بزار بزار بفهمه دوسش داری این اولین قدم جواب میده یه روز در میون ...

یه سری چیزا هس بخاطر اونا نمیشه پیجمو باز کنم ولی بیو و پروفایل میخام بذارم بلکه این پسر یکم ب خودش بیاد دعام کنید..خیلی😔

تو قکرم یه عکس خوب بگیرم بذارم پروفایلم بیوگرافیمم عوض کنم شاید ی ذره ب خودش بیاد

اینجوری فکر میکنه راحت فراموشش کردی

یه عکس  بزار که خنثی باشه بیوگرافی یه چیزی بنویس که درمورد عشق ولی غمگین باشه