2777
2789
نه😁یه دیووونه فقط میتونه عین بچه ها اسمارتیز بخوره نه؟اون منم😁

😂😂😂😂

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه گفتی😁

اسمارتیس خوردی😂

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت
وقتی بچه بیداره نمیذاره من کوفت از گلوی ادم بره پایین.نتیجه ش میشه نصف شب اسمارتیز خوردن در خفا

😂😂👌❤

نه خدایی من نبودم

متوجه شدم. اون بنده خدا دستش حساسیت داده بود میگفت چیکارکنم خوب بشه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

دستش خشک شده بود. دستتو بشور😐😂

خدایی این دستو به هرکی نشون بدی فک میکنه از سرشب دستم تو رنگ و نقاشی و بومه.نمیدونه اسمارتیز و چطور تو مشتم نگه داشتم بچه بیدار شد یهو نبینه.به چه روزی افتادم

تورو سننه قربونت برم!!!!
خدایی این دستو به هرکی نشون بدی فک میکنه از سرشب دستم تو رنگ و نقاشی و بومه.نمیدونه اسمارتیز و چطور ...

منم اول فکرکردم آبرنگه😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛