2777
2789

امروز زن پسر عموم( نامزد )برای اول بار اومدن خونه عموم اینام  من حالم یکم گرفته بود کلا قیافه شاد و شنگولی ندارم همش مامانم گیر میداد ک بخند خب منم اعصابم خورد میشه اونطور  عروس بنظر دختر خوبی بود از من ۴سال بزرگ تره من خودم ۱۴ سالمه اخلاقش خوب بود ولی ما اصن با هم حرف نزدیم جز اول ک اومد روبوسی کردیم و گفتم خوشبخت بشید من اول بارم بود ک میدیدمش  من تو اون جمع تنها دختر بودم  اون به من نگاه میکرد  و انگار میخاس باهم حرف بزنیم ولی چیزی نگفتیم تا اخر حتی موقه میوه گرفتن اتفاقی ۲ تا انداختم روش😥🤦🏼‍♀️ دلم نمیخاد فکر کنه خیلی مغرورم یا اخلاقم گنده ازش بدم میاد  بنظرتون چیکار کنم من تنها دختر عمو  هستم و ی دختر عمه دارم ک وقتی عروس بود نبودن بعدش اومد خیلی سر و زبون داره و همه تو فامیل اونو دوس دارن تو گروه خانوادگی تلگرام عضوش کردیم عروس عموم رو   و عمم نوشته خوش اومدی به گروه و فلان  چون برای کلاس مجازی با گوشی مامانش میره رو پروفایل اسم اون هست برای همین این عروس ما هم فک کرده اونه نوشته قسمت خودت راستش دلم نمیخاد اون زود خودشو تو دل این جا کنه اخه انگار من رفتار خوبی باهاش نداشتم بنظرتون چیکار کنم خودم میگم تو اینستا ی پست درباره زن داداش یا مثلا خاهر شوهر  یا چیزی براش بفرستم اخه زن عموم همیشه منو جای دخترش میدونه چون گفتم تک دخترم تو عمو ها و پسر عمومو داداش صدا میزنم   و واقعا مغرور نیسم فقط نمیتونم خوب با آدمای جدید رابطه برقرار کنم چیکار کنم دوس دارم باهم دوست باشیم تو جمع اینا با عروسمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط تو کف روبوسیتونم 

کرونا داره زمینو  گاز میزنه الان

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
پدر مادرمو از وقتی کرونا اومده بوس نکردم حتی دست هم به هم نمیدیم دیگه . چه دل و جراتی دارین شما😩😩

وای منم دقیقا

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
دختر عمه ات چند سالشه مگه؟

از من ۲ سال کوچیک تره ولی گفتم تو جمع همه اونو دوس دارن  دلم نمیخاد این طوری باشه دوس دارم با نامزد پسر عموم دوست باشم  و بتونم باهاش رابطه خوبی داشته باشم 

نامزد یکی دیگست  عروس یه خانواده دیگست من این وسط ربطشو ب شما نفهمیدم!  چکارش داری بابا ...

اخه ما صمیمی هستیم و باهم رفت و آمد زیاد داریم چون خانوادمون کم جمعیته همیشه باهمیم و عمو ها و عمه ها هفته ای ۲ بار اینا کنار همیم مثلا میدونی ساده بگم مث زن داداش خودم باید باهاش باشم چون هممون تک فرزندیم مث خاهر برادریم