بچه ها یه مهمان مهم که خیلی وقته منتظرشم قراره فردا شب بیان و من از امروز پری شدم.... چون تازه میشم همش استرس دارم معلوم شه نوارم یا پس بده.... و از ترسم نمیتونم درست تکون هم بخورم.... میشه از تجربیاتتون در این مورد و اینجور مواقع بگین؟ مثلا چه نکاتی را رعایت کنم و اینا... خیلی احتیاج دارم ممنون 😘
از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :) هانا بیکر 🔥💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
طرح شب تافته بخرنازگه نازکه.دوتا شورتم بپوش با خیال راحت به مهمونت برس
تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍 آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜 به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜