يه روز با خودت ميگي چرا از دستش دادم تقصير خودم بود كه بهت ارزش دادم پَر كشيد و رفت هركي بال و پر بهش دادم حالا تويي و فقط چهار تا عكست با من شايد تقصيرِ منه برات توو برق نزدم تا خودت نخواستی بهت دست نزدم منه بی حوصله دو ساعت پا حرفات نشست درد و دل ميكردی يه كلمه حرف نزدم
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
《آموزش زبان ترکیهای》 آموزش هفته اول به صورت رایگان خواهد بود تا در صورت رضایت،کار را ادامه میدهیم🏝برای کسب اطلاع از نحوه آموزش، در نینیسایت درخواست دوستی بفرستید و ایدی تلگرام خودرا برایم بگذارید تا اطلاعات لازم را به شما بدهم،اگر شماهم جزو کسانی هستید که به زبان شیرین ترکی علاقهمندید و یا در فکر مهاجرت یا سفر به کشور ترکیه،دیدن فیلمهای ترکی به زبان اصلی،هدف جدید(آموختن زبان جدید)،افزایش بار علمی خود در جامعه هستید میتونیم کمککننده باشیم با هزینه بسیار کم(به علت تحریم و رعایت حال مردم عزیز)،از یادگیری زبان جدید و داشتن هدف جدیدتان لذت ببرید😊