2777
2789
🙁واسه اسی و درک میکنم چرا سکرته ولی من چرا

چون تو تاپیکیم 😌🎶✋

منتها جهنم ک تو تاپیکیم میگمت برات

ی خروس دارم کله سحر ک میشه اهنگ فایر بی تی اس و میخونه تک تک سلولای بدنت بیدار مبشه باهاش😂✋🎶

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون تو تاپیکیم 😌🎶✋ منتها جهنم ک تو تاپیکیم میگمت برات ی خروس دارم کله سحر ک میشه اهنگ فایر بی ...

😂😂😂جررر

منم یمدت واندرلند و گزاشته بودم رو هشدارم.اون پارتی ک یهو اوج میگیرن

ینی از ترس بیدار میشدم دیگم خوابم‌نمیبرد

😂😂😂جررر منم یمدت واندرلند و گزاشته بودم رو هشدارم.اون پارتی ک یهو اوج میگیرن ینی از ترس بیدار م ...

😂😂😂✋

حالا اینک شوخی بود

من خوابم خیییییلی سبکه ی بار صدام کنن بیدار میشم

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم. 
چون تو تاپیکیم 😌🎶✋ منتها جهنم ک تو تاپیکیم میگمت برات ی خروس دارم کله سحر ک میشه اهنگ فایر بی ...

فااااااااییییییررررررررررررررر🤯

🌟Life begins at the end of your comfort zone🌟
😂از بندگان برگزیده ی خدایی سانی مکافات میکشه وقتی میخواد صبح بیدارم کنه

😂😂😂🎶طفلی دلم سوخت برا بچم😂😂✋

نه تهیونگ ی بوس کنه بیدارم👀

مرسی عزیزم😍😂 کم کم جمع کنیم ازینجا بریم با یکی حال نمیکنم همشم لایکم میکنه🙁

یس 😂😂😂👌🎶

منم خیلی دوست دارم زود بیدار شم ۱۰.

۱۱ بیدار میشم دوتا فسقلی هم دارم اونام‌پا یه پام میخوابن🤣

گاهی اوقات همسرم زوود‌میاد خونه میبینه ما خوابیم میگه هانا من برم سه تا دَبه بخرم..میگم واسه چته میگه تا شما سه تا رو بندازم ترشی اینقدر خوابیدین ترشیدین😍🤣🤣🤣🤣

خدایا خودت نگه داره همسرِ مهربونم،فرشته هام باش😘خدایا مامان بابام و داداشم و خواهرمُ به خودت میسپارم..یک لحظه هم مارو به حال خودمون نزار..🙏❤  واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات مهمونم میکنید؟