2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شده زیادم شده

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من ی دوره ای انقد حالم بد بود یکسالو نیم از اون جریان گذشته بود و من همش حس میکردم دوماهه این اتفاق افتاده ی نفر گفت یکسال و نیم شده ها اون جریان انگار بهم برق وصل کردن شما تصور کن چقدر برام سخت بود که من تو اون دوماه اول گیر کرده بودم. انگار زمان تو اون مدت برام یخ زده بود. بعد ۳ سال هنوز من بااون موضوع کنار نیومدم

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 
من ی دوره ای انقد حالم بد بود یکسالو نیم از اون جریان گذشته بود و من همش حس میکردم دوماهه این اتفاق ...

حس کما میکنه ادم یهو که میبینی زمان هست باز حالت بدتر میشه...سرت گیج میره..

حس کما میکنه ادم یهو که میبینی زمان هست باز حالت بدتر میشه...سرت گیج میره..

آره دقیقا. بارها از خدا و امام زمان خواستم مرگمو برسونن ولی زنده موندم. چی بگم از اون جریان چجوری خورد شدم چجوری کوه ارزوهام تو یک آن باخاک یکسان شد ازکما بدتره. من بیچاره هنوز نتونستم باکسی در این مورد حرف بزنم واسه همین اون جریان مثل روز اول برام تازه تازه است. میگن زمان علاج خوبیه ولی زمان واسه درد من علاج نشد نمک رو زخم شد 😔

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 

اگه تونستی باکسی در اینمورد حرف بزنی خودتو سبک کنی حتما این کارو انجامش بده تا راحت شی مثل من قفل اون اتفاق نشو.