2777
2789
عنوان

بچه ها تروخدا بگید این چیه

88 بازدید | 18 پست

نه تاحالا دیدمش نه می‌دونم چیه نه ب چ دردی می‌خوره لطفا اگه کسی می‌دونه بگه

میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خا کو

جایی ک متنو مینویسی

اون بالای کادر کنار گزینه اموجی ها ی علامت مستطیل شکله بزن عکسو انتخاب کن

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم. 

بزار  شاید من بدونم =)

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

اسی گم شد 😐😂

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
جایی ک متنو مینویسی اون بالای کادر کنار گزینه اموجی ها ی علامت مستطیل شکله بزن عکسو انتخاب کن

گذاشتم

میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .
مگه اینارو واسه سرما خوردگی نمیخورن؟؟ از عطاری میگیرن خیس میکنن تو ابجوش میخورن.

نمی‌دونم اونه؟؟؟؟

شبیه کندره 😐نمی‌دونم والا