2821
2789
عنوان

زردی نوزاد

87 بازدید | 12 پست

سلام بچم چند روزشه برا زردی چی خوبه چی بد ی روزم بستری بود ۱۰ بود شد ۹ 

میترسم خونه ایم یره بالا لطفا راهنمایی کنید

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط شیر خودتو زیاد بده بخوره تا دفعش بره بالا خوب میشه

بالاترنمیرن

؟

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...
 تا میتونی زود زود بهش شیر بده اگه میتونی هندونه زیاد بخور،(البته اگه هست) دکتر خودش دا ...

زود زود چقد ی بار ینی من سینه هام زخم شده

زود زود چقد ی بار ینی من سینه هام زخم شده

هر چقد بیشتر دستشویی کنه زود تر زردیش تموم میشه

منتطر نباش گشنه بشه،خودت بهش شیر بده،اگه سینت زخمه پماد شقاق سینه هیدرودرم بخر از داروخونه، یا اگه نمیتونی شیر بدی با شیر دوش شیرتو بکش بریز تو شیشه شیر بده

هر چقد بیشتر دستشویی کنه زود تر زردیش تموم میشه منتطر نباش گشنه بشه،خودت بهش شیر بده،اگه سینت زخمه ...

گرفتم کرم شقاق سینه رو همین هیدودرم هر سری قبل شیر دهی باید بشورمش؟روش نوشته نه داروخونه گفته بشور

مرسی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز