2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

136 بازدید | 15 پست

اول ازهمه😐باتشکر ازاونایی که میگن قرن چند هستیم وبحث جنسیت چرا جنسیت دست خداس جنسیت با مردهست جهان سومی هستی استارتر عقب افتاده هستی مرسی ازهمتون و نیاز به نوشتن نیست❤😘

سوالم اینکه کسی تاحالا تعین جنسیت موفق فقط بارژیم داشته؟میشه خودمون ازنت دربیاریم و دکترنریم؟

سلام من 🤭

سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم‌🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحت نظرنبودی؟ ازنت دراوردی

ن باباتحت نظرچیه.یه دخمر داشتم پسرمیخاستم.کیت تخمک گذاری خریدم .ب شوهرمم موزدادم توکل کردم ب خداخودمم بستم به گرمیجات

سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم‌🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌

من دوتا بچه اولم دختره بدون رژیم بود این سومی ناخواسته بود اما قبلش (مطمن نیستم ربط داره یا ن)فلفل سیاه گذاشتم همیشه عادت داشتم بخورم بعدش مادرم گفت قبل از اینکه داداشم رو باردار بشه همین کاررو میکرده تو کتاب خونده بوده که برای پسر دار شدن خوبه ولی من عادت داشتم طعمش فلفل سیاه رو خیلی دوست داشتم

وزن اولیه:۸۰ روز شروع دوره اول ۹۹/۵/۲۹ روز پایین دوره اول:۹۹/۷/۷.   وزن فعلی :۷۸.    وزن فعلی ۷۴
الهی خداحفظش کنه😍من دوتاپسر دارم دخترمیخام

ممنونم گلم.لبنیات زیادبخور.توی سرکه بشین وتاپری تموم شداقدام کن .ب شوهرتم لبنیات بده 

۹۵٪ تغدیه سه ماه قبل اقدام و سه ماه بعد اقدام چ زن و چ مرد باعث میشه جنسیت ک میخواین شه

تغذیه ۷۰ درصد

زمان و روش نزدیکی ۹۰ درصد به تنهایی

دکتر به من گفت

داستان زندگیم رو بخون.....
من دوتا بچه اولم دختره بدون رژیم بود این سومی ناخواسته بود اما قبلش (مطمن نیستم ربط داره یا ن)فلفل س ...

سلام خانمی من میخام رژیم بگیرم پسرم دوماهه وسه روزشه.الان ۷۸کیلوام.چجوری رژیم گرفتین شما؟ب نظرم خوب کم کردی 

سلام خانمی من میخام رژیم بگیرم پسرم دوماهه وسه روزشه.الان ۷۸کیلوام.چجوری رژیم گرفتین شما؟ب نظرم خوب ...

عزیرم همچی میخوردم اما کم تقریبا نوشابه رو حذف کردم فقط  تو امضام نزدم چیزی ولی قبل بارداری  رسیدم به هفتاد و یک من با روش یه بلاگری پیش میرم ک حدود هیجده کیلو فک کنم کم کرده بدون دکتر و قرص خواستی بگو پیچشو بدم بهت

وزن اولیه:۸۰ روز شروع دوره اول ۹۹/۵/۲۹ روز پایین دوره اول:۹۹/۷/۷.   وزن فعلی :۷۸.    وزن فعلی ۷۴

سر دخترم یه سری کارها رو ناخواسته انجام دادم... 

قبل اقدام آلو و گوجه سبز و... خیلی خورده بودم... 

چند ماه قبلش تبخال تناسلی گرفتم از سرکه خیلی استفاده کردم و تو سرکه و اب می نشستم... 

اقدام تا قبل تخمک گذاری رفتم بعدش قطع کردم

شوهرم هم تقویتی هیچی نخورده بود به خاطر شرایط شغلی اش خیلی خسته بود... 

همه این کارها رو ندانسته انجام داده بودم و نتیجه اش دخترم هست...