2821
2789
عنوان

دعای محبت

256 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ببخشی شده دعایی بخونید که مثلا کسی بهتون محبت کنه برای مادر عشقم میخوام میخوام یکم بهم محبت کنه و تو دلش جا شم نمیدونم چیکار کنم مهرم بیفته به دلش جز رفتار و اخلاق و.......فقط لطفا هرچی میدونید بگید ممنونم

باید زبون بند بگیری ساکت شه😍😍😍😂😂😂😂😂

ببین آیه قرآن بخون سوره نسا رو بخون مثلا چله بگیر یا سوره حمد یک سری سوره ها مخصوص محبت فکر‌کنم

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من یکم پیش با شوهرم درحد خفن دعوام شد بعدش رفتم زود سوره طلاق و زیارت عاشورا رو خوندم 

یکم پیش اس داد هرچی خانومم بگه و همه ی تلاشم اینه تو فقط بخندی 

خودمم خیلی تعجب کردم اهل ناز کشیدن نبود ابدااااا

سوگند به نامت که تو آرام منی 💍❤️
باید زبون بند بگیری ساکت شه😍😍😍😂😂😂😂😂 ببین آیه قرآن بخون سوره نسا رو بخون مثلا چله بگیر یا سو ...

نه بابا زبون بند نه خیلی خانم خوبیه خیلی محترمه ولی خب دیگه حالا یه سری مشکلات هست که نمیشه گفت ....

من یکم پیش با شوهرم درحد خفن دعوام شد بعدش رفتم زود سوره طلاق و زیارت عاشورا رو خوندم  یکم پیش ...

اخی الحمدلله 

یه سوال ببخشید سوره طلاق برای محبت ؟؟؟

و اینکه میشه برای همین مادر عشقم بخونم که بهم محبت کنه یا فقط برای شوهر؟؟؟

واس اشتی کردن دو نفر ک کاتن چی باید خوند☹

ای خدا هی😔😔😔

تو تاپیک هام هست خب یه خانمی نظری گزاشتع خودشون هم جواب گرفتن الحمدلله اسم تاپیک دعای افتادن مهر و محبت به دل کسی یکم جلوتر برو بخون یه دعایی هست باید سه روز پشت سر هم بخونی انشالله عشقت برگرده خواهرم 

اخی الحمدلله  یه سوال ببخشید سوره طلاق برای محبت ؟؟؟ و اینکه میشه برای همین مادر عشقم بخونم ک ...

من تاجایی که میدونم برای همسر جواب میده 

برو از کافه بازار برنامه (دعا برای همه چیز) رو دانلود کن کلی دعا و راه های حل مشکل هست 

سوگند به نامت که تو آرام منی 💍❤️
جدی؟؟؟ ببخشی عزیزم فضولی نباشه برای کی خوندی جواب گرفتی؟

ار گلم من  همیشه دعوا میشه این می خونم   خوند روی اب چیز فوت کنه بد بهش  من خدای خیلی تاثیر دید انگار یع معجزه

مرده شور من را ناز بشور چوکه ناز کش نداشتم