2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂اخه خدا میزنه پسه کله کی که بیاد دخترتو بگیره؟😒😂

خیلیم دلشون بخواد اصلا به هیشکی نمیدمتا همینجوری ور دلم میمونی تا موهات همرنگ دندونات بشن گفته باشم 😁😎

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
خیلیم دلشون بخواد اصلا به هیشکی نمیدمتا همینجوری ور دلم میمونی تا موهات همرنگ دندونات بشن گفته باشم ...

نمیدونم کیه ک مردک گور به گور شده فرار کرده معلوم نیس کجاس 😢🤣

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
خیلیم دلشون بخواد اصلا به هیشکی نمیدمتا همینجوری ور دلم میمونی تا موهات همرنگ دندونات بشن گفته باشم ...

مامانمم همینو میگه😐😂❤

اونوق نوه دار نمیشیا😒

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
مامانمم همینو میگه😐😂❤ اونوق نوه دار نمیشیا😒

بهتر کی حوصله نوه داری داره هم تورو بزرگگ کردم بسه مامانتم بسیار حرف درستی زده 🤣

😂گمبرووووو من بچه موخام😒

چشمم روشن چه بی حیا شدی بچه تقصیر منه ازادت گذاشتم از این بعد که گوشیتو گرفتم دیگ از این حرفای مثبت ۱۸ نمیزنی 😒

چشمم روشن چه بی حیا شدی بچه تقصیر منه ازادت گذاشتم از این بعد که گوشیتو گرفتم دیگ از این حرفای مثبت ...

چشمت خاموش‌ کمال همنشین در من اثر کرد مامان جون😒💔😂

چشمت خاموش‌ کمال همنشین در من اثر کرد مامان جون😒💔😂

من کی از این حرفا یادت دادم بچه 😒

😒دیگه کاریه که شده

نه دیگ گوشیتو رد کن بیاد تا ادب شی 🤣😒 تا اطلاع ثانویم از خونه بیرون نمیری 😎 وگرنه ک کتک میخوری 😁

نه دیگ گوشیتو رد کن بیاد تا ادب شی 🤣😒 تا اطلاع ثانویم از خونه بیرون نمیری 😎 وگرنه ک کتک میخوری 😁

کتک بزنی میخوری😒

اول تو گوشیتو رد کن تا رد کنم مامان😒

کتک بزنی میخوری😒 اول تو گوشیتو رد کن تا رد کنم مامان😒

بچه پروررو من مامانتم جرعت نداری کتک بزنی ک بعدم من کار اشتباهی نکردم تو باید برا تنبیه گوشیتو بدی 😃