2777
2789
نه ما عربا  خیلی به فامیل   وابسته ایم  خصوصن طایفه ما اصلا قریبه  نه زن می ...

عه🙂نه ما زیاد رسم نداریم به فامیل دختر بدیم ولی اگه بیان خواستگاری چرا ک نه؟🙄

خوشبخت شی گلم🌷🌹

با اين شرايط و زندگی كه ما داريم زندگیمون بيشتر فاکچری تا لاکچری    
دو سال عشق ریختم به پاش زندگی با ادم معتاد هیچ اینده ای نداره

ان شالله هرچی خیره همون بشه .

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐😐😐💔💔💔 پس نظر شما چی ؟

از ۱۱ سالگی خواستگار داشتم چون هیکلی و قد بلند بودم فکر میکردن بزرگم شوهرمم از ۱۲ سالگیم اومد تا اخرش که ۱۴ سالم بود منم نمیدونستم بعدن اینا رو گفتن پدرم تایید کرده بود مادرم گفت یکی هست اینطوره شرایطش بابات میگه خوبه جواب دادیم فردا میاین گفتم مهم نیست جواب من چیه گفتن نه

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
خداروشکر 

فدات

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
شعتتت💔💔💔😐😐😐😐😐😐😐 الان از زندگیت راضی ای خواهری؟

خیلی خداروشکر همسر ادم خوبیه

ماهم دوست بودیم شوهرم منو دیده بود برا بار اول توخیابون خودش میگه همون لحضه عاشقت شدم باتمام وجودم گفتم خدایا میشه این مال من شه بعد هی میومد شماره بده من نمیگرفتم بدوبیراه میگفتم بهش هی میومد از پیشم رد میشد میگف بخدا من خیلی دوست دارما منم بهش فوش میدادم تااینکه اینقد رفتو آمد تا اینکه رازی شدم شمارشو گرفتم همون باراول گفتم من دوست ندارم گف ولی من یه کاری میکنم عاشقم بشی همینم شد الانم یه دختر پنج ساله داریم