2777
2789
عنوان

نظرتون چیه ؟

144 بازدید | 16 پست

من با یه پسر حدود 4 سال دوست بودیم و خانواده هاام میدونستن و داشتیم جدی می‌شدیم اما حالا به خاطر اتفاقاتی رابطمون بهم خورد این وسط دوست من واسطه شد ( اشتباه ترین‌کار ) و یه سری از حرفای ‌‌‌‌‌‌اونو بهم گفت بعداً فهمیدم اونا مدت طولانی بعد قطع رابطه ما باهم حرف میزدن و من نمیدونستم! و حتی خیلی صمیمی شده بودن حتی اون گفته بود که دلش برام تنگ شده اما دوستم اصلا سعی نکرده بود مارو حداقل دورتر نکنه! بعداً که به دوستم گفتم ازش ناراحتم گفت هیچ قصدی نبوده و اینا ولی به نظر شما باهاش کمتر در ارتباط باشم؟؟ نمیتونم بهش اعتماد کنم.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطع رابطه کن با دوستت تورو خدا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
بزن لهش کن اون رفیقتو.... کات کردن بس نیست... من بودم انقد میزدمش صدا صگ بده😐چ گوهااا... رفیقی ک خی ...

همش اصرار داره رابطشون عادی بوده منم همش میگه چون من روانشناسی میخونم ازم مشاوره میخواست ولی من نمیتونم قبول کنم الآنم که باهاش خوبم همش تو دلم ازش ناراحتی دارم به خاطر اون کارش

دوستت از هموناس که میرن یه زندگیو خراب میکنن و زن دوم میشن

کلا یه جوریه مثلا من می‌خوام بینیمو عمل کنم همش میگه عمل نکن باهاش رفتم دکتر گفت من نمیتونم صبر کنم تا نوبتت بشه رفت -_- گفت عمل نکن می‌میری :|