2777
2789
عنوان

دانشجو ها بیاید

265 بازدید | 38 پست

بچه ها الان ک شرایط جامعه رو ب سوی حالا مانتو و اینا رفته 

دانشجویی ک چادری باشه خب قبول کنیم ک کمه

اگ تو ی کلاس دانشگاه 

ی دانشجو چادری باش ولی خب ن از اونا ک دیگه با هیشکی حرف نزنه

چجوریه بنظرتون

از لحاظ مسخره کرذن و راحتیش تو دانشگاه فقط منظورمه

همه پوششا محترمه 

چادر و مانتو هم ی نوع پوششه 

دعوا نکنید خاهشا

فقط میخام ببینم ایا راحته اونکه چادریه تو دانشگاه یا ن 

تدریس خصوصی زبان انگلیسی و زبان عربی پایه های هفتم تا دوازدهم 🤗😍😍 به صورت تدریس خصوصی نیمه خصوصی و برای رفع اشکال و آموزش کامل انجام میددددم 😍😍😍👼با هزینه ی کم ک راضی باشید... نگران امتحانا و درس انگلیسی به خصوص عربی دیگه نباشییییید 😍😍😍😍😍😍😍.... برای ثبت نام و  اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بدید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فرهنگیانم و کلاسها مختلط نیس، پوشش 99 درصد هم چادره.. ولی اگه شما واقعا حجابتو دوس داری فکر مسخره شدن نباش بذار هرجور میخان فکرکنن

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
کدوم شهر

چطور 

؟ 

تدریس خصوصی زبان انگلیسی و زبان عربی پایه های هفتم تا دوازدهم 🤗😍😍 به صورت تدریس خصوصی نیمه خصوصی و برای رفع اشکال و آموزش کامل انجام میددددم 😍😍😍👼با هزینه ی کم ک راضی باشید... نگران امتحانا و درس انگلیسی به خصوص عربی دیگه نباشییییید 😍😍😍😍😍😍😍.... برای ثبت نام و  اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بدید 

من دانشگاه آزاد بودم توی تهران و رشتمم عمران بود😕فقط هم من چادری بودم بین بچه هامون که کسی هم مسخره نکرد 

البته رفتار خود آدمم تاثیر میذاره، من کاری به کارشون نداشتم اوناهم همینطور 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

من فرهنگیانم و کلاسها مختلط نیس، پوشش 99 درصد هم چادره.. ولی اگه شما واقعا حجابتو دوس داری فکر مسخره ...

فرهنگیان اره 

کلاسا مختلط نی 

بعد از شرایطشونه با پوشش مناسب بیان 

من دانشجو پرستاری ام 

خب الانم ک دیگه دیدی اوضاع چجوریه 

مانتو خوبه 

ولی بعضکیا دیگ تاپ انگار میپوشن😂

ما هم توی کلاس 50 نفرمون 3 تا چادری بودیم

ولی هیچ وقت حس خودکم بینی نداشتم و افتخار هم میکردم

با خیلی ها هم دوست شدیم

حس خودتو درست کن 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من دانشگاه آزاد بودم توی تهران و رشتمم عمران بود😕فقط هم من چادری بودم بین بچه هامون که کسی هم مسخره ...

ینی تو کل دانشگاه فقط شما؟؟؟ 

بعد ارتباطتون چجوری بود با همکلاسی‌ها 

حرف میزدین باهاشون یا ن؟ 

ما هم توی کلاس 50 نفرمون 3 تا چادری بودیم ولی هیچ وقت حس خودکم بینی نداشتم و افتخار هم میکردم با خ ...

درست میگی 

من همش حس میکنم 

الان ک بیشتریا وضعشون فجیع شده 

ب خصوص دهه هشتادیا ک بدترن 

ی جوری میشه

منم ب شدت ادم اجتماعیم و دوست ندارم ک با کسی حرف نزنم 

و دختر و پسر برام فرق نداره ب عنوان همکلاسی و ارتباط معقول گرفتن

چادری هستی باش 

ولی رفیق شو با بقیه اینجوری بده در کل باهر پوششی باشی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁