2777
2789
عنوان

خانوما

127 بازدید | 8 پست

سلام خانوما خوب هستین میگم 

میشه برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین مشکل عشقم برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم 😔😔😔اگرم حرف بی ربط میخواین بزنین نیاین هر کیم دعا کرد بگه منم واسش دعا کنم یا لایک کنین

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خدابه حق ۵ تن حاجت روات کن عزیزم

انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعا کردم توهم دعا کن😊انشاالله ک حل میشه

شما برااین شهیدمیگم سوره یس بخون تاچهل روز روزی یباران شاالله کارت درست میشه اسم شهیداقاسیدرضاهست

بترس ازناله ای که جزخداکس ندارد🌹🌹
شما برااین شهیدمیگم سوره یس بخون تاچهل روز روزی یباران شاالله کارت درست میشه اسم شهیداقاسیدرضاهست

چشم حتما خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی خیر ببینی 😍😍

عطیزم برات صلوات فرستادم انشالله خدا خیر و صلاح اینده تو توی خواسته قلبیت بزاره 

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️
عطیزم برات صلوات فرستادم انشالله خدا خیر و صلاح اینده تو توی خواسته قلبیت بزاره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز