2777
2789
پریود شدم عزیزم😭

وااای چه بد... 

منم امروز غروب شدم 

خیلی حال بدیه 😭💔 

ان‌شاءلله ماه دیگه هر دومون باردار می‌شیم 

من نمی‌دونم چه مشکلی دارم 

همیشه پریودام منظم بوده و تا حالا دکتری بهم نگفته تنبلی دارم پی سی او هستم یا هر چیز دیگه‌ای 

اما الان از یه سال بیشتره که اقدامم و ...

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حالم بده خیلی هیچکی درکم نمیکنه الانم دارم گریه میکنم

گریه نکن عزیزم 

من حالت رو خوب درک می‌کنم 

کاش آدم اگه می‌خواد پریود شه دیگه همون روز موعدش بشه با تاخیر و هزارتا امید آخرشم پریود شی خیلی حس بدیه 

چاره‌ای نیست 

توکل کنیم به خدا 

و تلاشمون رو بکنیم

به خودت فشار عصبی وارد نکن 

آرامش داشته باش😘😘

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
گریه نکن عزیزم  من حالت رو خوب درک می‌کنم  کاش آدم اگه می‌خواد پریود شه دیگه همون روز مو ...

من امروز موعودم بود ولی از بس علایم داشتم دوروز قبل بیبی زدم مثبت شد ولی الان خون اومد خیلی کم هنوز شروع نشده ولی میدونم که دارم پریود میشم دیگه بیبی لعنتی مثبت کاذب بوده😭😭😭

من امروز موعودم بود ولی از بس علایم داشتم دوروز قبل بیبی زدم مثبت شد ولی الان خون اومد خیلی کم هنوز ...

ا‌میدوارم اون چیزی که خیرته پیش بیاد 

آخه مشکل حاد ندارم دوس دارم اگه خدا بخواد طبیعی باردار بشم😔 مشکلمون فقط تنبلی تخمدان منه با دارو ...

سلام 

من با یه پیجی آشنا شدم توی اینستا که یه خانم ماما کلی توضیحات در مورد مشکلات مختلف مثل ذخیره پایین و یائسگی زودرس و تنبلی تخمدان و پلی کیستیک و کم تحرکی و ... داده 

و خیلیا از راهکاراش جواب گرفتن 

حتی کسانی که باید با ivf و تخمک اهدایی باردار می‌شدن با چندماه رعایت جواب گرفتن 

مهمترین راهکارش اصلاح سبک زندگیه 

که شامل خوابیدن نهایتا تا ۱۲ شب 

صبحانه قبل از ۸:۳۰ و شام قبل از ۱۰ شب 

حذف کامل قند و شکر و شکلات و بیسکوییت و چیزهایی که توش قند داره مثل سس قرمز و ... 

پیاده روی روزانه 

ماساژ شکم 

این موارد رو رعایت کنید ان‌شاءلله باردار می‌شید 

اینم پیجشه توی اینستا

bardari.ir@

من خودم چند روزه آشنا شدم و می‌خوام این ماه رعایت کنم اینا رو 

برید پیجش، چندتا هایلایت داره که لایوها رو ذخیره کرده اونجا 

اونا رو گوش بدید همه چیز رو توضیح داده 

گفتم اینجا بذارم هم به درد شما بخوره هم استارتر هم شاید کس دیگه‌ای دید و براش مفید بود و استفاده کرد و منو دعا کرد

سلام  من با یه پیجی آشنا شدم توی اینستا که یه خانم ماما کلی توضیحات در مورد مشکلات مختلف مثل ذ ...

ممنونم عزیزم از توضیحاتت

همه چیزایی که گفتی رو دارم رعایت میکنم توکل بخدا 

به پیجشون سر میزنم حتما مرسی❤

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

ممنونم عزیزم از توضیحاتت همه چیزایی که گفتی رو دارم رعایت میکنم توکل بخدا  به پیجشون سر میزنم ...

ان‌شاءلله هر سه تامون این ماه بیایم اینجا خبر بارداری بدیم