2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله اجی بچمون صحیحو سالم بیاد بغلمون🥰

انشالله❤️🌹

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
عزیزدلم چرا ivf نمیکنی مطمعنا هستم با اولین وانتقال باردار میشی

آخه مشکل حاد ندارم دوس دارم اگه خدا بخواد طبیعی باردار بشم😔

مشکلمون فقط تنبلی تخمدان منه

با دارو فولیکول دارم اما نمیدونم چرا نمیگیره

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

آخه مشکل حاد ندارم دوس دارم اگه خدا بخواد طبیعی باردار بشم😔 مشکلمون فقط تنبلی تخمدان منه با دارو ...

از خدامیخوام که امسال طبیعی باردار بشی♥♥♥

من خودمم فولیکول دارم ای وی اف این نیست که بگی حتما برام مشگلی برام پیش میاره فقط بارداریتو زودتر میندازه جلو من خودم از19 سالگی پانکچر شدم 20 تا تخمک داشتم البته با دارو شد 20تا چون همسرم ضعیف بود فقط 5تا جنین گرفتن مشگل اصلی همسرمه من خودم گاهی فولیکول 18 هم داشتم... 

اگه بقط خودت تنبلی داری همسرت خوبه نگران نباش دلم روشنه که باردار میشی😍😍😍😍

اینم بگم اگه اضافه وزن داری سریع خودتو لاغر کن من خودمو لاغر کردم  البته باکمک متفورمین و رژیم حدود 11 کیلو الان تخمدانام فعال شدن خداروشکر امامتاسفانه همسرممشگل اصلیه..

نگران نباش خودت تنبلیت خوب بشه انشالله باردار میشی شک نکن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
از خدامیخوام که امسال طبیعی باردار بشی♥♥♥ من خودمم فولیکول دارم ای وی اف این نیست که بگی حتما برام ...

ممنونم گلم انشاالله بحق حضرت علی اصغر این ماه خدا دلتو شادکنه😍😍😍

منم ۱۱ کیلو کم کردم دو هفته ای میشه که رژیممو شکسته بودم از امروز دوباره شروع کردم باید ۱۰ تا هم کم کنم توکل بخدا

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

ممنونم گلم انشاالله بحق حضرت علی اصغر این ماه خدا دلتو شادکنه😍😍😍 منم ۱۱ کیلو کم کردم دو هفته ای ...

فدای مهربونیت😍♥ همچین گلم💋💋♥♥♥

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
مبارکه  دوفاستون میخوری؟ می‌گن اوایل بارداری برای جلوگیری از سقط خوبه

ممنون عزیزم 🌹دکترم گفته جواب ازمایشت مثبت بود بگیر دوفاستون فردا میرم ازمایش انشاالله اگه باردار بودم دوفاستون میگیرم

ممنون عزیزم 🌹دکترم گفته جواب ازمایشت مثبت بود بگیر دوفاستون فردا میرم ازمایش انشاالله اگه باردار بو ...

ان‌شاءالله که هستی 

خبرشو بهم بده 

برای منم خیلی دعا کن 

امروز با تاخیر پریود شدم...💔💔💔

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷