2821
2789

خانوما حرم بازه؟؟؟؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

چرا هیچ کی نیومد تو این تاپیک؟؟؟

یعنی مشهدی نیست؟؟؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا هیچ کی نیومد تو این تاپیک؟؟؟ یعنی مشهدی نیست؟؟؟

من لحظه سال تحویل رفتم بخاطر جمعیت زیاد بسته بود 

ولی الان بازه

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی   ک این کیمیای هستی قارون کند گدارا   
 من لحظه سال تحویل رفتم بخاطر جمعیت زیاد بسته بود  ولی الان بازه

ممنون که جواب دادی.

مسافر پذیری چطوره؟

وضعیت کرونا؟؟؟

ممنون که جواب دادی. مسافر پذیری چطوره؟ وضعیت کرونا؟؟؟

عزیزم دقیق,اطلاع ندارم اگه شهرتون زرد یا آبی باشه میتونید به شهرهای آبی و زرد سفر کنید 

مشهد تا هفته پیش زرد بود و ورود بهش مجاز بود

الان شنیدم نارنجی شده ولی دقیق اطلاع ندارم چون هر سایتی یچی مینویسه ولی احتمالا همچنان زرد باشه

عزیزم دقیق,اطلاع ندارم اگه شهرتون زرد یا آبی باشه میتونید به شهرهای آبی و زرد سفر کنید  مشهد ت ...

شهر ما ابیه ،خودم و همسرم هم سالمیم و هیچ علامتی نداریم،خیلی دلم حرم و میخواد، فقط از وضعیت اونجا میترسم چون خبر ندارم ازش،میترسم مهمانخانه هم پیدا نکنیم 😶

شهر ما ابیه ،خودم و همسرم هم سالمیم و هیچ علامتی نداریم،خیلی دلم حرم و میخواد، فقط از وضعیت اونجا می ...

عزیزم امام رضا هوای  زائر هاشو داره مشهد پر مهمان خانه و هتل هست 

عزیزم امام رضا هوای  زائر هاشو داره مشهد پر مهمان خانه و هتل هست

واای خدا این طور گفتی بیشتر دلم خواست،😢😢

دو ساله هیچ جا نرفتم یعنی هیج جاااها.فقط خونه پدرم،دلم پر میکشه برا حرم😢

واای خدا این طور گفتی بیشتر دلم خواست،😢😢 دو ساله هیچ جا نرفتم یعنی هیج جاااها.فقط خونه پدرم،دلم پ ...

ان شاءالله که قسمت باشه بیای 

التماس دعا اگ اومدی 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز