تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکمعجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]] کاربر چندبار ترکیده😹
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
چرا ماهی ی بار دوماهی ی بار اما دو سه ماه اخر هفته ای ی بار حتمی میخوردم
تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
چرا ماهی ی بار دوماهی ی بار اما دو سه ماه اخر هفته ای ی بار حتمی میخوردم
اخه من بچم سقط شد مغزش مشکل داشت هر دکتری ی حرفی میزنه حالا همش دنبال دلیلم میگم نکنه از ماهی شد نکنه از فلان چیز شد یوی از دلایلشم آنفولانزاس من واکسنشو زدم نمیدونم از اون شد از چی شد بخاطر همین سوال کردم
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی