2777
2789
عنوان

پریود

82 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من چن وقت پیش پریودیم بهم ریخته بود بعد دکتر واسم سونو و آزمایش نوشت بعد گفتم مشکلی نداری فقط واسم قرص سیپروترون کامپاند نوشت گفت دو دوره بخوری الان ۲دوره خوردم ۲هفته پیش پریود شدم بعد الان دوباره شدم به نظرتون چیکارکنم؟ 

لطفا واسه سلامتیم و شغلم‌ صلوات‌ بفرستین‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب منم یبار میخورم وقتی قطش میکردم پریود میشدم

گلم وقتی قرصا تموم شد دوهفته پیش  پریودشدم ینی حدودا ۳هفته پیش قرصا تموم شد بعد پریود شدم الان دوباره شدم

نه زیاد

هورمون هات به هم ریخته حالا به هر علتی. از من میشنوی تغذیه ات رو اصلاح کن. فست فود و شکر و روغن رو تا جایی که میتونی کم کن به جاش میوه و سبزیجات و مغزیجات استفاده کن. البته دکتر هم برو بازم.

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
گلم وقتی قرصا تموم شد دوهفته پیش  پریودشدم ینی حدودا ۳هفته پیش قرصا تموم شد بعد پریود شدم الان ...

اهان ببخش من متوجه نشدم اشکال نداره ببین ماه بعد اگه بازم اینجور شدی اوخ برو دکتر

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋
اهان ببخش من متوجه نشدم اشکال نداره ببین ماه بعد اگه بازم اینجور شدی اوخ برو دکتر

قربونت عزیزم بعد این دفعه اصلن مثل پریودی نیس لکه بینیه دفعه پیش مثل همیشه بود