2777
2789
عنوان

افزایش سایز

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 56 پست
ببخشید ولی چاک سینه ام مشخص نیست ،،دراین حدکوچیکه🤪

خب باشه این همه مدلای خارجی نیگا با چه اعتماد بنفسی اند ......زیر دوش اب گرم ماساژ میتونه موثر باشه ...ولی دنبال قرص و دارو نرو ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه میخای یهو چاق بشی باید تغذیت پرچرب و پرکالری بشه و مسلما ضرر داره مثلا بیای شیرینی تر زیاد بخوری ...

اصلا چرب ک نمی‌خورم،،جوش میزنم صورتم داغون میشه واس عروسی،،دارم بانون میخورم غذامو شاید جواب بدع

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
عزیزم برو دکتر داروی گیاهی چه رازیانه چه بقیه داروها همه شون عییییین داروی شیمیایی هستن برید دکتر ...

اره منم دیروز یه لیوان خوردم سردرد شده بودم

ولی الان دکترا نیستن،همه تعطیله

عزیییزم😂😍😂😂

فقط چارش تو دو ماه سوتین اسفنجی 🙋

قبلنا به گربه پخ میکردی سه متر رو هوا بود.........😏😌😌  الان صاف تو چشات نگاه می‌کنه....😐😌      بعد آروم از کنارت رد میشه.......😏😳     همین مونده سرشم به نشونه تاسف تکون بده !............😂😂😌      
پس چیکارکنم😭

بیخیال آقا بیا

چرا انقدر برات مهمه ؟

اعتماد بنفس داشته باش

لباس مناسب و پوشیده انتخاب کن

اروپایی ها رو ببین خیلی از سلبریتی هاشون صاف صاف هستن و خدای اعتماد بنفس

اصلا چرب ک نمی‌خورم،،جوش میزنم صورتم داغون میشه واس عروسی،،دارم بانون میخورم غذامو شاید جواب بدع

الکی شکم در میاری

راستی قبلنا باشگاه میرفتی؟ من لاغرم ولی شکم دارم، چیکار کنم

خب باشه این همه مدلای خارجی نیگا با چه اعتماد بنفسی اند ......زیر دوش اب گرم ماساژ میتونه موثر باشه ...

آخه میگن ماساژ اشتباه کوچک ترش میکنه،الان من نمیدونم باید چطورماساژ بدم

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

اوهه پس کارت سخت شد چون غذاهای چاق کننده اغلبشون چربن پس برنجم زیاد بخور

الکی شکم در میاری راستی قبلنا باشگاه میرفتی؟ من لاغرم ولی شکم دارم، چیکار کنم

آره باشگاه میرفتم ولی احساس میکردم تاثیری نداره،،اب زرشک بخور شکمتو جمع می‌کنه

عزیییزم😂😍😂😂 فقط چارش تو دو ماه سوتین اسفنجی 🙋

نمیدونم گریه کنم یا بخندم😂😭😫🤪

نمیدونم گریه کنم یا بخندم😂😭😫🤪

بخند عزیزم دوماه مونده تا جشن!!! اینا با یه اسفنجی حل میشه گلم😍🙋 

قبلنا به گربه پخ میکردی سه متر رو هوا بود.........😏😌😌  الان صاف تو چشات نگاه می‌کنه....😐😌      بعد آروم از کنارت رد میشه.......😏😳     همین مونده سرشم به نشونه تاسف تکون بده !............😂😂😌