خانوما من دوماه دیگ عروسیمه،قدم وجثه ام تقریبا ریزه س،،عکس گذاشتم تاپیک قبلیم،فقد سایزم۶۵ ،میخام سریع جواب بگیرم،،غیر از رازیانه و خراطین چیکار میتونم بکنم؟
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ال دی دور شکمو زیاد میکنه .....بابا خودت همینجور که هستی عالی هستی
ببخشید ولی چاک سینه ام مشخص نیست ،،دراین حدکوچیکه🤪
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
نمیدونم واسه من ک موثر بود نه بابا یکی دو ماهه چی جواب میده ؟ واسه یه شب خودتو مریض نکن&nbs ...
پس چیکارکنم😭
سلام اگ لباست بالاش پوشیدست میتونی زیرش سوتین جک دار با بند نامرئی بزنی. اگه نیست پیش یه گریمور یا عروسکار عالی برو .برات گریم میکنه از خودسینه طبیعی تر میشه.بزرگ دیده میشه. فقط پیش یه ادم ماهر برو .بگو گریم بدن میخوام . عروس کارا بلدن .ما این کارو انجام میدیم معمولا برا عروس
مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
خب ماساژ دادنی باید ب طرف داخل باشه یا بطرف زیربغل؟؟
سوتین جک دار بزن تو بازار فراوونه دیگه نیازی بهع جوراب و پنبه و این چیزا نیست خودش به اندازه کافی پره...همچین سینه رو بالا میاره و بزرگ نشون میده که خودت تعجب میکنی
خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی
اگه میخای یهو چاق بشی باید تغذیت پرچرب و پرکالری بشه و مسلما ضرر داره مثلا بیای شیرینی تر زیاد بخوری سیب زمینی سرخ کرده با سس و قارچ و ... تخم مرغ گوشت جگر جیزای پر از کالری
سلام اگ لباست بالاش پوشیدست میتونی زیرش سوتین جک دار با بند نامرئی بزنی. اگه نیست پیش یه گریمور یا ع ...
آستین دار میخام انتخاب کنم🤩گریم بدن تا چند ساعت خوب میمونه؟اب نشع بیچاره شم😂