2777
2789

النگو زیر زبونی چیه 

مگه قرصه

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

النگو زیاد نیست واسه زیر لفظی؟؟

ما یه سکه پارسیان دادیم زیر لفظی

النگو رو بزارید واسه کادو

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

النگو زیر زبونی چیه  مگه قرصه

زیر لفظی منظورشه😄

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
النگو زیاد نیست واسه زیر لفظی؟؟ ما یه سکه پارسیان دادیم زیر لفظی النگو رو بزارید واسه کادو

اها جدا ازاون کادوهم باید بده خب باشه پس همینکاری که شما کردینو میکنیم😂😂😂

وای اسی نمیری خخخخخخخ 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
اها جدا ازاون کادوهم باید بده خب باشه پس همینکاری که شما کردینو میکنیم😂😂😂

آره الان طلا خیلی گرونه

[QUOTE=182429673]خودم ازدواج نکردم جایی هم عقدنرفتم بخدا نمیدونم اصن چی به چیه😂😂😂😂😂😂[/QUOT😂😂😂😂😂😂

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
من چی هدیه بدم مناسبه بنظرتون😣

مجردی؟؟

اگه مجردی و شاغل نیستی ، پول بده، انتظار ندارن از شما که