2777
2789
عنوان

پدرشوهر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چیز مهمیم نبود یکم حساس شدی من یکی ک انقد بهم میگن😂 ولی لج میکنم

چی بهت میگن؟ 

پدرشوهرت میگه؟ 

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
بنظر من اصلا ربطی نداشت بهش این موضوع

بی خیالش ....خودتو ناراحت نکن...

.منم محجبه ام وچادری...بعضی وقتا میگه آدم لباس خوب بپوشه چادر برا چیه..مثلا میخاد بگه من روشن فکرم 

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

خیلی بزرگش کردی 😐دیگه هق هق گریه و تا صبح اشک ریختن نداشت...حالا یه چیزی گفته شما چرا انقدر به خودت گرفتی.می گفتی خودم می تونم تشخیص بدم حجابم چقدر باشه.گناه داره بچه تو شکمت اگه بخوای هر حرف بی ارزشی رو انقدر بزرگ کنی و سه روز اشک بریزی...

خب براش سوال بوده که اگه واسه خاطر نامحرمه چرا یه جا هست یه جا نیست؟

خودشون میدونن تو جمع های خانوادگی نمیتونم چادر بزارم و هیچ وقت نزاشتم ولی لباس هام کمی از چادر نمیارن... 

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

خب براش سوال بوده که اگه به خاطر نامحرمه چرا یه جا هست یه جا نیست. مخصوصا که تا دم ماشین کسی نبوده و چادر گذاشتی و جلو نامحرم نداشتی. منظورش اینه که نانحرم با نانحرم مگه فرق داره؟!

چی بهت میگن؟  پدرشوهرت میگه؟

اره مثلا اوایل ینفرو نشون داد گفت اگ یبار مث این بپوشی فلانت میکنم و...😐 حالا ب شوخی بود

ولی الان چادر میپوشم مادر شوهرم میگه نپوش

خواهم‌ک‌ ب خلوتکده ای ازهمه دور من باشم ومن باشم‌ومن ..
خیلی بزرگش کردی 😐دیگه هق هق گریه و تا صبح اشک ریختن نداشت...حالا یه چیزی گفته شما چرا انقدر به خودت ...

شاید واسه شما مهم نباشه و این حرفا عادی باشه 

ولی واسه من یخورده سخته هضمش

خیلی حرفهای بزرگتر ها رو هم باید گوش بدی یه چشم بگی و بگذری

پدرشوهرم زیادی بزرگتری میکنه بنظرم😕