2821
2789
عنوان

کمکککک

125 بازدید | 12 پست

بچه ها من دیشب با وایتکس کار کردم ،غلظت وایستکسش زیاد بود گلوم سوخت و چشام پر از اشک شد ،از اون لحظه به بعد حس میکنم بویاییم ضعیف شده و بینیم کیپه ،چیکار باید کنم ؟ 

فقط شیر بخور وآب

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چشم ،همش میترسم بویاییم برنگرده و این خیلی منو میترسونه 

نه چیزی نیست شیر درست میکنه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
ممنونم واقعا 

خواهش❤🌹

نترس گلم چیزی نمیشه از این بلاها زیاد سرمن اومده خودش درست شده

یعنی دوباره بینیم درست میشه ؟ توهم زدم نکنه تا اخر عمر اینجوری بمونم ،الان دو لیوان شیر خوردم و میخوام حموم هم برم ،کار دیگه ای هم هست که خوب باشه ؟ 

یعنی دوباره بینیم درست میشه ؟ توهم زدم نکنه تا اخر عمر اینجوری بمونم ،الان دو لیوان شیر خوردم و میخو ...

والا من ک کار خاصی نمیکنم . وایتکس زیاد استفاده میکنم خیلی اینطوری میشم تا ی روز چشمام انگار ی هاله داره 

قبل عیدم جرم گیر افتاد تو چشمم😐

والا من ک کار خاصی نمیکنم . وایتکس زیاد استفاده میکنم خیلی اینطوری میشم تا ی روز چشمام انگار ی هاله ...

حس میکردی بویاییتم یه حالی شده یا نه ؟ الان چشمت خوبه ؟ 

2790
2823
2791
2779
2792