2821
2789
عنوان

بی بی چک vivere

732 بازدید | 13 پست

امروز موعدم  هست بی بی چک این مارک استفاده کردم خیلی دیر رنگ انداخت اون خطی که ماله کنترلشه اون  خط t هم تو عکس پیدا نیستولی خودم  یه هاله محوووو احساس میکنم 😂😂😂

این مارک به نظر خوب نمیاد چه مارکی بهتره ..

خدایا مواظب پسرام وهمسرم باش🤲‌‌‌                          

من یکسال ونیمه برای تنظیم پریودم روز ۲۰ سیکلم قرص دوفاستون میخورم و ۵ روز بعد پریود میشم ..این ماه الان ۸ روزه قرص رو قطع کردم هنوز پریود نشدم سابقه نداشت انقدر دیر 😥😥

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مدیکور خیلی سریع و دقیقه

همیشه مدیکور میگرفتم اینبار از شانس دارو خانه نداشت فقط همینو داشت ..خط کنترلش تازه بعد از ده دقیقه پر رنگ شد 😶😶

یکی دیگه نداری بزنی از همین؟انشالله که بارداری

دارم دوتا خریدم .. گفتم دوروز دیگه میذارم ...ولی کلا انگار از مارکش خوشم نیومد ..مدیکور سریع بود ..کلی استرس دارم 

خب بذار فردا.فردام برایدمحکم کاری یه مدیکور بخر.انشالله به بزرگی خدا بارداری و ازین مارک بی،بی چک خا ...

انشالله ممنون عزیزم ..اگر تا جمعه نشدم ختما یه مدیکور میخرم که مطمئن تره  یا میرم آزمایش میدم ...

..

خیلی اشغاله... من امتحان کردم اصلا محل قرار گیری کنترل رو نمیشه دید مگه کاست رو بشکنی داخلشو نگاه کنی...

زنگ زدم شرکتشون یه خانومه عوضی جواب داد گفتم اینجوریه گفت خودت احتمالا اشتباه گذاشتی و قطع کرد... خیلی اشغاله نخرید

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792