2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نتیجه میگیریم ینفرم اینجا اینگلیسی بلد نیس

ولی من بلدم😀

I am blackboard.

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
باور کنید قطعا منم ترجمه تحت الفظی همه چیزایی که می پرسم رو بلدم؛ وقتی سوال میپرسم بیشتر مفهومش رو ن ...

آخه عزیزم ما نمیدونم مربوط به چه کانتکسی هس. شاید اصلا در تخصص ما نباشه. چه توقعی داری؟😐

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
آخه عزیزم ما نمیدونم مربوط به چه کانتکسی هس. شاید اصلا در تخصص ما نباشه. چه توقعی داری؟😐

نه توقعی که ندارم🌹

فقط چون دانشجویان با رشته های مرتبط رو اینجا دیدم چنین سوالی پرسیدم؛ البته فراموش کردم تو عنوان درج کنم🤦🏻‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز