2789
عنوان

عشق مسخره

351 بازدید | 28 پست

تاحالا عاشق شدین؟

مسخره ترین چیزی که واقعا عاشقش شدین چی بوده؟ و چه چیزایی رو بخاطرش از دست دادین؟

من خودم عاشق یه زوج توی یک سریال شدم و بخاطر یک سال از زندگیمو از دست دادم ولی بجاش یه چیزی رو خیلی خوب یاد گرفتم

عاشق نشم طامام🙌🏾💔

عجب...

من الانم عاشقم 💔🦋

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق یه نفری شدم

که واقعا تو ذهنشم نیستم

من نمیخواستم عاشق بشم اما شدم

هنوز یواشکی ته دلم میخوامش

اما دیگه نه حرفی ازش میزنم

نه هیچی

خودش نمیدونه

هیچکس نمیدونه

رفتار منم انقدر سنگین بوده که شک نکنه

فقط چک میکنم دیده استوریمو؟غمگین میشم چرا ریپ نزد؟

کلا عاشق نشید اونم یکطرفه 

فقط خدا میدونه چند بار گفتیم اصلا مهم نیست و بعدش زدیم زیر گریه ...

عاشق همسرم شدم

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎
من عاشق یه نفری شدم که واقعا تو ذهنشم نیستم من نمیخواستم عاشق بشم اما شدم هنوز یواشکی ته دلم میخو ...

من توام یا تو منی 

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد