2821
2789
عنوان

🧿🧿🧿چشم زخم🧿🧿🧿

416 بازدید | 34 پست

کیا به چشم زخم اعتقاد دارن!؟؟

من با همسرم  یه شهر دیگه زندگی میکنیم.خانواده هامون یه شهر دیگه ن.هر وقت برمیگردیم اینجا،حتما بینمون یه ناراحتی ای ایجاد میشه.چون همه یه جوری بهمون نگا میکنن.فکر میکنن ما مرفه بی دردیم.بی غمیم.بی مشکلیم.خیلی حالم بده.یه دعایی بلدین که یاد بگیرم بخونم؟؟به خدا می ترسم.

وان یکاد بخون

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ینفرو تو فامیل دارم 

بلا استثنا ببینمش یه اتفاق بد میوفته 

میترسم ازش اصلا

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

سلام 

اره چشم حقیقت و تو قرآن اشاره شده حدیث هم هست ک میگه نصف جوون های قبرستان ها از چشم زخم مردن 

ماشاالله لا قوه الا بالله العلی العظیم سه مرتبه بخون و ب خودت و یا چیزی ک فکر میکنی ممکن خودت یا دیگری چشم بزنه فوت کن 

اسفند هم دود بده سه مرتبه سوره ناس،سه مرتبه سوره فلق ب اسفند بخون

ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم  بخون ۳ بار، به خدا قوت کن هم..  قبل از اینکه وارد اون جمع بشی..

ایت الکرسی و وان یکاد هم بخون

معجزه هر روز اتفاق می‌افته:) همه ما غرق در مهربانی خداوندیم💕😇

چشم زخم وجود داره منم اعتقاد دارم .

ولی مشکل شما و دعواهاتون از یه چیز دیگه است . ریشش رو پیدا کنید .

نمیشه که بری خونه مامانت بشینی یه دفعه دعوا کنید .‌احتمالا یه حرفی یه بحثی میندازین وسط . دعواتون میشه 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
چشم زخم وجود داره منم اعتقاد دارم . ولی مشکل شما و دعواهاتون از یه چیز دیگه است . ریشش رو پیدا کنید ...

نه.واقعا سر یه چیز مسخره،یه بحث پیش میاد.دعوا نیست که.بحثه.من خیلی داغون میشم با اینا.بین خودم و همسرم.نه با بقیه

نه.واقعا سر یه چیز مسخره،یه بحث پیش میاد.دعوا نیست که.بحثه.من خیلی داغون میشم با اینا.بین خودم و همس ...

اره دیگه ‌ همون مورد مسخره رو جمع کنید .‌

تخم بشکن رو تخم مرغ هفت ایت الکسی ۷بافلق ۷ناس ۷توحید۷صلوات بفرست هربار ک میخونی فوت کن ب تخم اخرش اسم خودت زاییده مادرتو بگو دوتا سکه بالا پایین تخم قرار بده دست چپت بعد داخل پلاستیک اینکارو کن اسم کسایی ک چشون شور بیار یه فشار کوچلو بده اگه شکست بدون اون شخص چش زد اگه نشکست نمیدونستی کیه بگودیده یاندیده یدفعه خود بخود میشکنه اگه چش خورده باشی یه چیزی از سرت یا بدنت بیرون میره درجا میفهمی احساس سبکی میکنی

آره.واقعا فکر میکنم میگم آخه این چیز کوچیک و مسخره چیه که بحث ایجاد میشه به خاطرش.

این سحر و جادو  و چشم زخم نیست .‌پیش میاد 

سعی کن جمع کنی بحث رو .

مثلا یه مورد بگو بگم چی بگی؟ 

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

دلآنآ | 14 دقیقه پیش
2791
2779
2792