2789
عنوان

مامانم 😔😢

174 بازدید | 12 پست

مامانم امروز فشارش رفته بود رو هجده و شونزده بعدم اومد رو چهارده رفت دکتر براش قرص نوشت 

بنظرتون با قرص فشار کنتزل میشه ؟خیلی نگرانشم 

همش میترسم فشارش بره بالا 

اصن هیچوقت فشارش بالا نبود همش میفتاد فشارش نمیدونم چرا چند روزیه اینطوری شده 

بنظزتون موقتیه یا همیشه همینطوره؟😢

توروخدا اگه مادر پدرتون فشار دارن میشه بگید بهم که چکاز باید کرد؟

این چند روز ناراحتی چیزی داشتن?

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

خواهش میکنم گزارش بزنین صلوات میفرستم 

کاربریم لو رفته

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6134467/کسی-بوده-که-عاشق-و-معشوق-بودن-بعد-جدا-بشن?postId=182378584

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

این چند روز ناراحتی چیزی داشتن?

قبل عید خونه تکونی داشتو رفتیم خرید برای سیسمونی و بعدم دامادمون یکم مریض بود حرص اونو خورد و اره یه سری اتفاقا و خستگی ها داشت

قبل عید خونه تکونی داشتو رفتیم خرید برای سیسمونی و بعدم دامادمون یکم مریض بود حرص اونو خورد و اره یه ...

اهاااا پس بخاطر همونا بوده از هیجان و ناراحتی دور نگهش دارین انشالله ک طوری نیست

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
توروخدا اگه کسی چیزی میدونه بگه

وای چته خب با دارو کنترل میشه ما کل فامیل فشار ارثی داریم من الان باردارم فشار هم دارم که گاهی میره بالا این همه استرس برات خوب نیست

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

سلام عزیزم.

اگه تو اینترنت سرچ کنی دعا برای شفا و اگه باورش داشته باشی حتماً اثر داره انشالله حال مامانتم خوب میشه منم براش دعا می کنم امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

خدا حافظ عزیزم❤

حاشا كه بسيجي ميدان را خالي كند ...                   کاربری دست دونفره✌️🤭
اخطار لغو کاربری

وقتی تاپیکتون قفله چیکار کنم؟ 

از ظهر هی دارم تاپیکتونو میبینم ولی همچنان قفل

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺