2777
2789
عنوان

خواستگاره🙄

132 بازدید | 11 پست

یه خواستگار سه جلسه اومده بود بعد حلسه اول میگفت که خوش اخلاق زیاد نیستم بعد من اومدم تو جلسات بعد هی سوال رتحب اخلاقش کردم که بفهمم واقعا در چه حده بعد دیروز پیام داد گفت ما به هم نمیخوریم شما مثل متهم رفتار کردین پلیس بازی در اوردین خیلی رو ترکاتم دقت داشتین بعد چون خیلی واقعا ناراحت بود از شدت ناراحتی گفتم شما تفریحی اومدین خواستگاری خیلی بهش برخورد دست خودم نبود حالا باید ازش حلالیت بطلبم؟؟😣😣خیلی حالم بد بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اتفاقا خوب گفتی.ولی له نظرم چه دلیلی داره آدم بگه من اخلاقم خوب نیست.حس میکنم با رضایت قلبی نیومده بوده خواستگاری بعد خواسته تو بگی نه که توام نه نگفتی ادامه دادی تا خودش گفته نه.عذر خواهی نکنی یوقت

نه واسه چی تو مبخواستی بشناسیش خواستگاری و صحبت  هم برا این چیزاست.اون واقعا تفریخی اومده.اولشم گفته اخلاق ندارم یعنی نمیخواسته توجهتونو جلب کنه از اول راضی نبوده

خدایا رهایم نکن😔

عزیزم وقت حرف و دلتو زدی چرا عذاب وجدان داری؟ کار اون درست نبوده که اومده خواستگاری کسی که دلش باهاش نیست، حالا باز خوبه اینقدر وجدان داشته که نشون بده دلش با شما نیست. اما در کل شما حرف بدی نزدی که بخوای عذاب وجدان داشته باشی

عزیزم وقت حرف و دلتو زدی چرا عذاب وجدان داری؟ کار اون درست نبوده که اومده خواستگاری کسی که دلش باهاش ...

خب دلش بوده ولی از روشدنش میترسید چون جلسه های پیش میگفت شما ۱۰۰ در ۱۰۰ ایده الین ینی بلخره تفریحی نیومده بوده

خب دلش بوده ولی از روشدنش میترسید چون جلسه های پیش میگفت شما ۱۰۰ در ۱۰۰ ایده الین ینی بلخره تفریحی ن ...

وقتی جلسه اول برمیگرده میگه بداخلاقم یعنی چی؟ اگر دلش با این خواستگاری بود و آدم صادقی هم بود میگفت من بداخلاقم اما بخاطر شما رو اخلاقم کار میکنم. شاید تفریحی لغت مناسبی نباشه اما به هر حال مشخص که به اجبار اومده اما به هر حال وقت و احساس ی خانواده رو به بازی گرفته.