2777
2789
عنوان

مبارزه با منشی های بد اخلاق

3010 بازدید | 73 پست

موافقین ؟؟؟

داستان از این قراره که بایدمنشی های بداخلاق رو سرجاشون بنشونیم و بهشون بفهمونیم چیکارن .و همیشه بداخلاقیشون رو با بداخلاقی بیشتر جواب بدیم 

موافقین یا نه ؟

تعداد رای : 84
نظرسنجی
بله موافقم
54
64%
خیر مخالفم
16
19%
ازشون میترسم
14
16%

چجوری اونوقت

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارشون سخته 

سوال تکراری روزی هزاران بار جواب میدن 

حقوقشون کمه 

میدونم بد اخلاقن ولی چه میشه کرد 

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

به اینم فکر میکنید اون منشی از اول ساعت کاریش با هزار نفر یکسره برخورد داشته و خستست؟استراحت نکرده؟

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید

واقعا اگر بشه که اصلاح بشن خیلی خوبه 

ولی برای خودم شخصا مهم نیست چون این مدل آدم ها تو اجتماع زیادند یاد گرفتم به رفتارهاشون اهمیت ندم چون اصلا آدم های مهمی نیستند 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
من ی منشی ام.‌بخدا مردم اونقد بی ادبن . شما قضاوت نکن. شما نمیدونی مراجعه کننده های قبلی چجور رفتار ...

خوب شاید شما خوش اخلاق و با درکی .ولی اون مردمم با هزار مشکلات میان اونجا دلیل ندارع بدخلقی شما رو تحمل کنن ؟؟