2777
2789
عنوان

من عاشق نی نی و بچه م اما ...

191 بازدید | 24 پست

سلام خانوما و دخترای گل

من عاشق نی نی و بچه های کوچولو ام اصن وقتی بچه کوچولوهای فامیلو میبینم انگار خودمم بچه کوچولو میشم باشون 😂 همش فیلما و عکسای بچه های فامیل یا بچه های توی اینستا رو میبینم 

اما ...

اما بخاطر یه مشکل روحی روانیِ تقریبا پنهان(وسواس فکری شدید) که دارم قرص اعصاب میخورم و تحت درمانم و فلن نباید بچه دار شم .  بعد تموم شدن قرص هام هم اگر اختلالم درمان نشه نباید بچه دار بشیم

جدا از تمام استرس ها و فکر هایی که واسه بچه دار نشدنمون تو اینده دارم چیزی که تازگیا اذیتم میکنه اینه که حس میکنم مدتیه مامانِ بچه کوچولوهای فامیل دیگه انگار خیلی خوششون نمیاد برم سمت بچه کوچولوهاشون ، لابد میترسن چشمشون کنم 🥺با اینکه تازه دو ساله عروسی کردم ولی اینو حس میکنم چن وقتیه متاسفانه ، مخصوصا که خیلیا هی میپرسن بچه نمیخواین و منم همیشه میگم ان شاالله هر وقت خدا بخواد

با خودم میگم حتی اگه هیچ وقت نتونم بچه دار بشم سخت تر از همه اینه که هیچ وقت نتونم حتی سمت بچه ها برم ، اونم منی که معروفم به اینکه میمیرم واس بچه ها 

چیکار کنم 😭😭😭

وای منم عاشق کوچولوهام خیلی دوسشون دارم تا این حد که عکسی کلیپی از نی نی ببینن بهم نشون میدن خیلی ذوق میکنم وقتی نینی میبینم  

این روزها برای بیقراری دلم [و تواصوالبصر ]میخوانم🌹❤

انشالله مشکلت یه جوری حل میشه ک فکرشم نمیکنی...

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم عاشق کوچولوهام خیلی دوسشون دارم تا این حد که عکسی کلیپی از نی نی ببینن بهم نشون میدن خیلی ذو ...

واقعا بچه ها دوس داشتنی ان اصلن انگار مال این دنیا نیستن ... پاک پاکن ❤

الان همین فکرهایی هم که دارید خودش وسواس فکری هست.

وسواس فکری درمانش فقط با دارو نیست خودتون باید به خودتون هم کمک کنید. 

روی افکارتان کار کنید. اجازه ندید اونا شما را کنترل کنند

بلکه خودتون رو افکارتون مسلط بشید.

به خودتون بگید: «من خیلی زود درمان میشم و بعد برای بچه اقدام می کنم. من که سنی ندارم.»

براتون هم مهم نباشه بقیه چه فکری می کنند.

اگه کسی گفت چرا به دار نمیشید: «بگید یه تعداد کار نیمه تمام توی زندگی داریم انجام بدیم بچه دار میشیم.»

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
واقعا بچه ها دوس داشتنی ان اصلن انگار مال این دنیا نیستن ... پاک پاکن ❤

خیلی مخصوصا حرف زدناشون چقد شیرینه آدم دلش میخاد ساعت ها به لحن بچگونشون توجه کنه یا گریه و خندیدناشون خیلی قشنگه یه جورایی منبه آرامشن بعد از هر ناراحتی   شما هم به زودی زود مشکلتون حل شه و  نینی دار شید 

این روزها برای بیقراری دلم [و تواصوالبصر ]میخوانم🌹❤
الان همین فکرهایی هم که دارید خودش وسواس فکری هست. وسواس فکری درمانش فقط با دارو نیست خودتون باید ...

اره مهربونم ❤ میدونم فقط دارو نیس برای همین مدت زیادیه مشاور میرم ، نزدیک سه ساله ، بهتر شدم ولی هنوزم شدیده ، وسواسم خیلی گسترده س ولی بخش اصلیش نجسی پاکی یه برا همین در تضاده با بچه دار شدن ، طولانی شدن درمانم باعث شده امیدمو از دست بدم ...

اینم فاطمه کوچولوی من🦋😍

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
ای جانم ماشاالله خدا حفظش کنه نامدار باشه الهی😍❤

ممنونم گلم انشالله ب زودی قسمت خودت