2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که دیگه از خانوم ازماش خون نمیگیرن اگه اقا کم خونی داشته باشه میگیرن ولی در کل نه اشکال نداره

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
الان که دیگه از خانوم ازماش خون نمیگیرن اگه اقا کم خونی داشته باشه میگیرن ولی در کل نه اشکال نداره

عزیزم الان هم خون‌میگیرن هم ادرار....مگه‌میشه ازمایش نگیرن از دختر  ...

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
عزیزم الان هم خون‌میگیرن هم ادرار....مگه‌میشه ازمایش نگیرن از دختر  ...

بله عزیزم از من نگرفتن از زن داداشمم همین طور از هر دو ولی ادرار میگیرن 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
پس چطور از خواهرم گرفتن.حتما اینجا‌ هنوز جا‌نیفتاده

نمیدونم گلم اهل کجایین ؟ما تبریز گفتن اگه اقا کم خونی داشته باشه از خانوم میگیریم اگه اونم کم خونی داشته باشه یکی دوماه قرص میدیم دوباره میان ازمایش میدن که خداروشکر نداش همسر من

اهوازیم

اهان حتما فرق داره شهرا