2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 108 پست
ظرفیت وجودیت زیاده سعی کن حداکثر استفاده رو بکنی و بیشتر رو خودت تمرکز کنی رو داشته هات رو نکات مثبت ...

مرسی از کمک کردنت عزیزه دلم سعیمو می کنم 

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
ظرفیت وجودیت زیاده سعی کن حداکثر استفاده رو بکنی و بیشتر رو خودت تمرکز کنی رو داشته هات رو نکات مثبت ...

ولی اعصابم خورده 

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن دیگه وقتی اینو میگی اعصاب خوردی جذب میکنی بگو عالیه حالم 

چشم عالیم خداروشکر نمیدونم درک می کنید یا نه اما خیلیه وقتی اوکی نیستم بگم خوبم اما چشم عالیم

بله اما اینکه نمیشه مرگ هم انتخاب کرد به نظرم خیلی سخته

استارتر برو تو اینترنت( تجربه ی نزدیک به مرگ خودکشی) رو سرچ کن این تجربه ی کسانی هست که خودکشی کرده اند و تا دم مرگ رفته اند و چیز هایی از اون دنیا دیده اند و با احیا و اقدامات پزشکی برگشتند

چشم عالیم خداروشکر نمیدونم درک می کنید یا نه اما خیلیه وقتی اوکی نیستم بگم خوبم اما چشم عالیم

میفهمم گفتم ک جریان واگویه ها رو برات 

چشمات بی بلا قطعا عالی هستی و هرروز حالت بهتر میشه ب لطف خدای مهربون😍

استارتر برو تو اینترنت( تجربه ی نزدیک به مرگ خودکشی) رو سرچ کن این تجربه ی کسانی هست که خودکشی کرده ...

مرسی گلم ممنون

میفهمم گفتم ک جریان واگویه ها رو برات  چشمات بی بلا قطعا عالی هستی و هرروز حالت بهتر میشه ب لط ...

متشکرم گلم خدا به زندگیت آرامش و سلامتی و برکت بده الهی 🙏🏻برای منم دعا کن🙏🏻

یک دنیا ممنون برای دعای خوبت 😘حتما انشاالله حال دلت عالی باشه

فدای وجودت🙏🏻💋

خدا نکنه برقرار باشی همیشه  تو انسان خوبی هستی فقط راه و هدفت گم شده پیداش میکنی حتما و مسیر د ...

انشالله ممنونم عزیزم خدا حفظت کنه الهی 🙏🏻

استارتر برو تو اینترنت( تجربه ی نزدیک به مرگ خودکشی) رو سرچ کن این تجربه ی کسانی هست که خودکشی کرده ...

مغز ، و تجربه نزدیک به مرگ  

با درود رفقای جان
انسان همواره در مورد اینکه پس از مرگ چه اتفاقی خواهد افتاد کنجکاو بوده و به همین دلیل به پدیده نادر «تجربه نزدیک به مرگ » توجه نشان داده، که شاید به سوال او در مورد «اتفاق پس از مرگ» پاسخ دهد. افرادی که به علل مختلف به مرگ نزدیک شده اند،  دیدن نور بسیار روشن در انتهای یک تونل، دیدن اقوام فوت شده و  حتی احساس سرخوشی ای را تجربه میکنند. با وجود اینکه از این تجربیات، با عنوان «ماورا ء طبیعت» یاد می شود، امروزه دانش نوروساینس قادر به توضیح این پدیده «طبیعی»، و زمینی است.
پدیده «تجربه نزدیک به مرگ» در افرادی که دچار حملات قلبی، ضربات شدید مغزی، و یا سنکوپ ( از دست دادن هوشیاری به علت فشار خون پایین) شده اند، دیده میشود. همانطور که اشاره شد، این افراد اکثرا، یک حالت سرخوشی، همراه با تجربه خروج از بدن out of body experience، و حرکت سریع در داخل یک تونل و دیدن نور در انتهای آن را گزارش میکنند. فرهنگ و سن افراد هم در این تجربه ها بسیار موثر است. مثلا این افراد در هندوستان ، در «تجربه نزدیک به مرگ»،  دیدن پادشاه مرگ در آیین هندو ( یمرج) را گزارش میکنند و مسیحیان،  دیدن «عیسی» را. کودکانی که تا نزدیک مرگ رفته اند، معمولا دیدن همکلاسیها و یا آموزگاران خود را با هاله نور گزارش میکنند.
تجربه نزدیک به مرگ، در بیشتر این افراد، پیامدهای مثبتی را به همراه دارد و اضطراب این افراد بعد از برگشت به حالت طبیعی کمتر شده و به زندگی با خوشنودی بیشتری نگاه می کنند. اما در اندکی از این افراد،این تجربه بسیار هراسناک بوده و شخص به علت عدم توانایی کنترل بدن خود در هنگام «تجربه نزدیک مرگ»، تصور میکند که وارد برزخ شده است.
اما چرا این پدیده ها اتفاق می افتند؟ دو نوروساینتیست به نامهای «اولاف بلانکه» در دانشگاه ژنو و « سباستین دیگاییز» در دانشگاه فرایبورگ، دو نوع «تجربه نزدیک به مرگ» را توصیف کرده اند. نوع اول که به علت تغییرات نیمکره چپ مغز اتفاق می افتد باعث تصور احساس پرواز و تجربه حالت خروج از بدن out of body experience میشود. نوع دوم، به علت تغییرات نیمکره راست مغز اتفاق افتاده و باعث حالتهای سرخوشی و از بین رفتن موقت درد میشود.
جالب اینکه تجویز داروی بیهوشی «کتامین» به بیماران هم، باعث علایمی بسیار شبیه به « تجربه نزدیک به مرگ» میشود.  پرفسور «ریک استرسمن » ( روانپزشک و‌استاد دانشگاه نیو مکزیکو در آمریکا) در سال ۱۹۹۰، با تزریق ماده دیمتیل تریپتامین DMT که یک داروی روانگردان است، توانست همان تجربیات نزدیک به مرگ را در افراد طبیعی ایجاد کند. ماده DMT به طور طبیعی در افراد در حال مرگ توسط خود مغز تولید میشود ولی علت تولید آن مشخص نیست. در هنگام مرگ تولید مواد «شبه مخدری مانند آندورفین» هم افزایش می یابد.
در خلبانهای هواپیما های جنگی هم تغییر سریع ارتفاع و سرعت، باعث کاهش خونرسانی مغز شده و این افراد هم پدیده ای شبیه «نزدیک به مرگ» را تجربه میکنند. کمبود اکسیژن رسانی به مغز باعث صدمه به قسمت لوب گیجگاهی مغز و در نتیجه «صرع » میشود. صرع این ناحیه مغز میتواند باعث «انواع مختلف توّهم» شود. به نظر میرسد که در « تجربه نزدیک به مرگ» بسیاری از عواملی که در بالا اشاره رفت، کم و بیش موثر باشند. علیرغم اینکه هنوز یک تئوری واحد برای این پدیده وجود ندارد، شناخت بیشتر  ِ «تجربه نزدیک به مرگ» بسیار اهمیت دارد. در بسیاری از افرادی که آنرا تجربه کرده اند، امید به زندگی و توجه به سلامتی شان، قویتر شده. تجربه نزدیک مرگ، همچنین می تواند زمینه ای باشد برای بررسی آرزوی دیرینه بشر ، «زندگی پس از مرگ» باشد..

[QUOTE=182387121]من قرآن و پیامبر رو برای مطالعه دارم نه کسانی که برای انکار خدا نظریه میدادن[/QUOنگ ...

حتما این خوبه که برای خوابیدن یه نظریه باشه برای بیداری یه نظریه و همه زندگی بشه نظریه هایه عجیب و غریب من دوست دارم زندگیم فقط یه نظریه باشه که اونم خداست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی