2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 108 پست
کانال باغ آینه و نور  خیلی کانال آموزنده و خوبیه  تجارب بعد مرگ رو میگن اونایی ک داشتن&n ...

اگه زیباست نباید من ببینم؟ من اذیتم

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسمش دقیق همینه گلم  همین رو سرچ کن تو تلگرام عکس پروفایلشم ی دشت پر گله

آره ولی اینجوری کانالهای مشابه میاد گلم

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
شما خودت نمیخوای ک ببینی چون الان فقط متمرکز شدی رو سختی هات

آره گلم شاید حق با شماست چون کلافه ام

آره گلم شاید حق با شماست چون کلافه ام

ذهنت رو آزاد کن 

انرژی منفی شما رو من حس کردم بخاطر همین دارم سعی میکنم کمکت کنم 

همه ی ما مشکلات داریم فقط نوعشون فرق داره ما بااید قوی باشیم ذهن خیلییی قدرت داره خیلییی....سعی کن این افکار رو دور بریزی 

مثلا واگویه بعضیا بی اهمیت میدونن ولی تاثیر عمیقی بر روح شما داره مواظب کلماتت باش 

اگه بگی من نمیتونم ۱۷ نفر باید بیان بهت بگن میتونی تا اثر منفی اون ی کلمه پاک بشه دیگه خودت حساب کن 

در تنهایی از کلمات مثبت استفاده کن و خودتو در آینده ای روشن تصور کن😍

ذهنت رو آزاد کن  انرژی منفی شما رو من حس کردم بخاطر همین دارم سعی میکنم کمکت کنم  همه ی ...

استفاده کردم اما امروز به یکباره انگار دوباره نابود شدم انگار نتونستم به خودم کمک کنم ممنون از توضیحاتت عزیزم 

وااای خدا

ازت خواهش میکنم التماس میکنم قبل اینکه قید عاقبت اون دنیا رو بزنم و خوومو بکشم خودت بکشیم خلاصم کن د لامصب😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میشه یه صلوات برا اجابت حاجتم بخونید ممنونتون میشم🙇😔
استفاده کردم اما امروز به یکباره انگار دوباره نابود شدم انگار نتونستم به خودم کمک کنم ممنون از توضیح ...

ظرفیت وجودیت زیاده سعی کن حداکثر استفاده رو بکنی و بیشتر رو خودت تمرکز کنی رو داشته هات رو نکات مثبت زندگیت.کتابی ک گفتم حتما بخون .راستی کتاب سفر روح اثر مایکل نیوتن هم بهت پیشنهاد میکنم 

خواهش میکنم من برات بهترین هارو از خدا آرزومندم. 

وااای خدا ازت خواهش میکنم التماس میکنم قبل اینکه قید عاقبت اون دنیا رو بزنم و خوومو بکشم خودت بکشیم ...

اینجوری نگو صبر کن یه بار همه چیزو به خدا بسپار اعتماد کن بهش

ظرفیت وجودیت زیاده سعی کن حداکثر استفاده رو بکنی و بیشتر رو خودت تمرکز کنی رو داشته هات رو نکات مثبت ...

مرسی عزیزه دلم ممنونم بابت معرفیت

اینجوری نگو صبر کن یه بار همه چیزو به خدا بسپار اعتماد کن بهش

نمیدونی چقد کم آوردم ک.ن تو ی مسئه.کلا زندگیم شده پر مشکل بعضیاشم نمیشه دیگه درستش کرد.تاالان دوبار تا مرز خودکشی رفتم برگشتم.

خیلی سخته انقد خسته بشی ک دیگه نای جنگیدن نداشته باشی.با 28سال سن پیر شدم.صورتم چروک افتاده نصف موهام ریخته نصفشم ک مونده سفیدن.کلی درد و مرض دیگه ام دارم

نذر میکنم امید میدم ب خودم بااشتیاق میرم جلو دوباره شکست....خیلی خیلی خستم.تو دنیای واقعیم هیچکی درکم نمیکنه شما ک جای خودداری❤

میشه یه صلوات برا اجابت حاجتم بخونید ممنونتون میشم🙇😔
نمیدونی چقد کم آوردم ک.ن تو ی مسئه.کلا زندگیم شده پر مشکل بعضیاشم نمیشه دیگه درستش کرد.تاالان دوبار ...

درکت می کنم گلم اما شاید باورت نشه کسی بهت این چیزا رو بگه که خودشم به خودکشی داره فکر میکنه اما چند وقتیه که با افکار مثبت آشنا شدم اینکه اگه به اتفاقات خوب فکر کنی بازگشتش طرف خودته اگه همش به چیزای منفی فکر کنی داری اتفاقات بد جذب می کنی شک نکن به حرفم دو تا کتاب بهت معرفی می کنم حتما حتما بخون و گوششون کن یکیش خوندنیه یکیش صوتی

کتاب اسکاول شین و

کتاب راندا برن این صوتیه عالیه خیلیا تغییر کرده زندگیشون 

مثلا اگه بگی پول بی ارزشه درواقع یعنی قدر پول نمیدونی اما اگه ارزششو بفهمی ثروت جذب میکنی پس انقدر باید ذهنت افکار خوب باشه که برات عادت شه چون ذهن گول میخوره مثلا فیلم ترسناک نگاه می کنی میدونی واقعی نیست اما تا چند وقت می‌ترسی این یعنی ذهنت باورش کرده پس ذهنتو افکارتو مثبت کن اینجا دو تا از کاربرا هم کتاب معرفی کردن حتما ببین تاپیکمو فراموش نکن حرفامو کتاب صوتی راندا برن دانلود کن بهت میگه شکرگزاری چقدر تاثیر داره تو زندگی اینا شوخی نیست حقیقته گلم