2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چ رشته ای چ دانشگاهی.ایناهمش مهمه

بله خب اما بازم به نسبت کنکور کارشناسی آسون تره 

و این که وقتی میخوایم بگیم سخت تره باید بگیم تو بعضی رشته ها سخت تره 

یعنی من تا جایی که دیدم همه از کنکور ارشد بیشتر راضی بودن تا کارشناسی

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
راضین چون وقت وتجربه بیشتری نسبت به کنکور کارشناسی دارن.

بله همینطور که خودتون گفتید  تجربه ی بیشتری دارن ، پس همین هم دلیلی میشه برای اینکه بفهمیم ارشد باز از کارشناسی کنکورش آسونتره و میشه بهتر مدیریتش کنیم ، میزان داوطلبین  خیلی کم ترن ، منابع هم کمتره و... ، و همین دلایل باعث میشه افراد راضی تر باشن و وحشتشون از کنکور ارشد کم تر بشه 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
بله همینطور که خودتون گفتید  تجربه ی بیشتری دارن ، پس همین هم دلیلی میشه برای اینکه بفهمیم ارشد ...

خب من‌نمیدونم شماشاغلید یانه؟ولی توی کار،داشتن ارشد زیاد تاثیری نداره ازلحاظ حقوقی تفاوتش کمه اگه ارشد گرفتی حتماباید برای دکترا اقدام کرد

خب من‌نمیدونم شماشاغلید یانه؟ولی توی کار،داشتن ارشد زیاد تاثیری نداره ازلحاظ حقوقی تفاوتش کمه ا ...

ببخشید متوجه ی ربطش به کنکور نشدم🤔

استارتر پرسیدن کنکور ارشد از کنکور کارشناسی سخت تره یا نه

شغل یه بحث جداست

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
خب مدرک رو برای چی میگیرن؟منظورم ارشده

همه که مدرک رو به خاطر شغل نمیگیرن ، بعضیا دوست دارن درس خوندن رو صرفا به خاطر علمش ادامه بدن ، بعضیا هم به خاطر مدرکش میخوان و...

شما در نظر بگیر استارتر اصلا نمیخواد شاغل باشه و صرفا میخواد ارشد بخونه

به نظرم میزان سختی کنکور ارشد نسبت به کنکور کارشناسی ربطی به شغل نداره 

مگه اون که وقتی مینویسیم سخت تره توضیح هم بدیم که تو یه سری موارد خاص سخت تر میشه

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
همه که مدرک رو به خاطر شغل نمیگیرن ، بعضیا دوست دارن درس خوندن رو صرفا به خاطر علمش ادامه بدن ، بعضی ...

اصلا عقلانی نیست که ارشدبگیری اونم بخاطر علمش.حتما هزینه‌ی یه دوره دوساله ارشد رو میدونید واینومیگید

اصلا عقلانی نیست که ارشدبگیری اونم بخاطر علمش.حتما هزینه‌ی یه دوره دوساله ارشد رو میدونید واینومیگید

من نگفتم من ارشد میگیرم ولی شغل نمیخوام ، گفتم بعضیا هستن که دلایل دیگه ای دارن و اون هم کاملا عقلانیه چون شرایط هر کس متفاوته

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋