2777
2789
عنوان

کمکم کنید(؛

138 بازدید | 19 پست

خیلی تنهام!خیلی زیر فشارم مدارم غر غر میشنوم تمام حرکاتم زیرنظره اصلا انگاری تو قفسم هیچکسیو ندارم اصلا درونم خیلی شکسته و نابود شده همه چی برام صفر شده نمیدونم چیکارکنم هیچ برنامه ای ندارم باید خودمو جمع و جور کنم ولی چطور؟همش امید دارم که هکه چیز درست بشه وقتی دور و بریام انقدر خوشحال خوشبختن و همش در گردش و عشق و حالن من همش سرکوب میشن ولی دیگه باید یه کاری بکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین امروز بود مامانم به جای این که از من تعریف کنه رفت از پسر خالم تعریف کرد بعد مامان اون همش ازش تعریف می کنه بعد به منم تیکه میدازن هیچی نمیگم بعد به پسرش تو میگم میپره بهم

خودت باش
میدونم باید یه کاری بکنم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم

اول از خودت شروع کن عزیزجان

اول تصمیماتو بگیر هدفگذاری کن راهتو پیداکن بعد 

خودتو میشناسی اصلاً؟؟؟

من مرد هستم
اول از خودت شروع کن عزیزجان اول تصمیماتو بگیر هدفگذاری کن راهتو پیداکن بعد  خودتو میشناسی اصل ...

خودمو میشناسم میخوام شروع کنم به مستقل شدن و رفتن سرکار ولی همش میترسم که موفق نشم اطرافیانم واقعا ادمای ..... هستن و تمام حال بدیام بخاطر اوناست همش میخوام خودمو جمع و جور کنم بدتر میکوبنم

خودمو میشناسم میخوام شروع کنم به مستقل شدن و رفتن سرکار ولی همش میترسم که موفق نشم اطرافیانم واقعا ا ...

خوب دیدی خودتو نمیشناسی دوست عزیز

شما برایه خودت زندگی میکنی یا دیگران ؟؟؟ تو میخوای خودتو به بقیه ثابت کنی ولی این اشتباهه تو باید بهترینه خودت باشی دوست عزیز . مگه ورزشکارایه حرفه ای رو نمیبینی اول گرم میکنن بعد شروع میکنن شماهم اول ببین میخوای واسه خودت زندگی کنی یا دیگران . بعد تصمیماتو بگیر لطفاً

من مرد هستم