میشه یه کتاب کمک درسی معرفی کنید برا پایه هشتم برا خواهرم میخوام بعد عید امتحان حضوری دارن یه کتابی باشه که توش سوال و تست همه درس هارو داشته باشه یعنی می نمونه سوال باشه بعد جواب هم داشته باشه
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
من خودم کلاس هشتم همچین چیزی پیدا نکردم مدرسه ما. هم بعد. عید باز میشه من خودم هر. &nb ...
واقعا ؟
کجا هستی عزیزم ؟
وضعیت منطقه تون چجوره
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
،اذربایجان. شرقی وضعیتمون منطقمون هم. خوبه. کتابخانه. های زیادی. داره. ولی اصلا نمیتونم ...
از لحاظ کرونا پرسیدم گلم
آخه گفتی مدرسه تون بعد عید حضوریه 😘😘😘