2777
2789
عنوان

دوست واقعی

109 بازدید | 17 پست

به نطرتون دوستی هست که  دل بسوزونه براتون.هم ظاهر هم باطنش یکی باشه؟پیدا میشه؟ چرا دوستای من همشون حسودن ؟بعدشم انتطار دارن خوبی کنیم بهشون حرف در میارن زود

خدایا رهایم نکن😔

کمتر کسی از رفیق خیر میبینه

روشون حساب نکن

من کردم جوابمو دادن دستم نمک نداش

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با یه نفر ده سال دوست صمیمیم 🧿🧿🧿 و به نظرم تنها چیزی. که باعث شده ده سال با هم دوست بمونیم اینه که چیزی از هم نخواستیم هیچی. 

بله پیدا میشه ولی این افراد گیر آدمای بیشعوری میفتن😐 مثلا دوست من هر کاری برای رفیقش میکرد اون پا شد رفت

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
چرا انتظار داری یه غریبه برات این کار هارو بکنه؟  توقعتو پایین بیار

انتطار ندارم اونا انتظار الکی دارن  بعدش اسم منو میزارن حسود تا توجه نکنی در صورتی که خودش خیلی حسوده.والا انقد سرگرم مشکلات زندکیه خودمم دوست یادم نمیافته.تا یچیز میشه زود استوری شکایت میزاره.اصلا درک نداره.وفتی خوشم اخلاق گندشو نشون میده وفتی خودش خوشه اصلا منو یادش نمیاد.دیگه حوصله دوستی ندارن انقد بدی دیدم

خدایا رهایم نکن😔

فکر نکنم پیدا بشه ... من خیلی گشتم و خیلی خواستم خودم خوب باشم تا طرفم بهش ثابت شه و اونم واسم خوب ب ...

اره نیست .همه به فکر خودشونن به جز خواهر برادر باید قید همرو بزنی

خدایا رهایم نکن😔

اره نیست .همه به فکر خودشونن به جز خواهر برادر باید قید همرو بزنی

شاید اگه خودت خوب باشی بقیه ام واست خوب بشن 

بستگی به ذات طرف داره :))

من دوستای حسودی داشتم که با من خوب بودن ... نمدونم 

تا حد زیادی به خود آدم بستگی داره 

چون رابطه دو طرفست