2777
2789
عنوان

چاق کننده

235 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها، یه سوال، کره بادام زمینی چاق کنندس؟ چند نفر گفتن ک برا چاقی خوبه، به شدت دلم میخاد چاق شم برا چاقي تاثیر داره واقعا؟ 

وهرچی که باعث چاقی میشه رو میگید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی شیر خشک رو همینجوری میخوردین؟؟ 

نه روش داره همینجوری سر نکش من دوستم مشاور تغذیه ست روششو اون بهم میگه سه بار در روز هر سری دوپیمانه بریز خوب هم بزن بخور فقط یه ذره یه ذره یه دفه سر نکش

عشقم شوهرمو دخترم
21 سالمه قدم 160 وزنم 50 استخون بندیم ریزه خیلی لاغر تر دیده میشم و اینکه بدن توپر خیلییی دوس دارم

شوهر منم عاشق اندام توپره انقدر بهم گفت منم دارم میخورم عالی شدم س ی ن ه و ب ا س نم عالیه

عشقم شوهرمو دخترم
21 سالمه قدم 160 وزنم 50 استخون بندیم ریزه خیلی لاغر تر دیده میشم و اینکه بدن توپر خیلییی دوس دارم

باید یه ذره یه ذره باشه بهم نخندی عزیزم من تو شیشه شیر دخترم میخورم   ولی تاثرش عالی بوده

عشقم شوهرمو دخترم

سلام عزیزم من با پودر چاقی مسمن فریور تویه یک ماه بین3 تا 6 کیلو افزایش وزن داشتم شمارشونو برات میزارم 09120191317

سلام عزیزم هیچ محصول چاقی گیاهی نمیتونی پیدا کنی ولی من با کلییییی گشتن یه پودری پیدا کرم بنام پودر مسمن فریور صد در صد گیاهیه دارای نشان سیب سلامت و بدو بازگشت و بدون عوارضه

پودر چاقی مسمن فریوررررر معجزه میکنه ینی بمب اشتهاسسسسس بخور فقط باید پشت بندش غذا بخوری

تازه هم گیاهی هم بازگشت نداره

برات ایدیشونو میزارم خواستی یه سر بزن به پیجشون و رضایت مشتریشونو چک کن

@salamat_farivar1